Minden Ami Külföld | Pedofília = homoszexualitás? - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • tuntetes minden ami kulfold

Pedofília = homoszexualitás?

Volt tüntetés. Megint. Tök jó nem?! – Kosza írása

Kicsit hőzöngenek, meg tiltakoztak, meg nagyon fontos nyilatkozatokat fogalmaztak meg, és utána? Mindenki hazament, mint aki jól végezte dolgát. Ez a fő gond itt Magyar honban. Bármit meg lehet tenni a hatalomban lévőknek mindenféle következmény nélkül, még akkor is, ha teljesen átlátszó indokkal teljesen mást tesznek, mint amit velünk próbálnak elhitetni.

A törvény, ami most született pont nem a pedofiliát bünteti keményebben, hanem csak kiterjesztette olyan dolgokra is, aminek semmi de semmi köze a pedofiliához. Egyáltalán tudják ezek pontosan mit is jelent ez a fogalom? Egyébként tudják természetesen, és itt látszik mennyire hülyének néznek mindenkit. 18 év alattiakat szexuálisan fel kell világosítani, mert mint tudjuk jóval előbb kezdik mostanában az ágyról ágyra járást. És ebbe igenis is beletartozik az azonos neműek szexualitása is. Ha erről nem értesülnek, mind fizikailag, mind lelkileg komoly károk érhetik őket. Ha nem figyelünk oda, akkor hamarosan a netet is korlátozhatják, hiszen a törvény értelmében 18 év alatt szinte minden szexualitással kapcsolatos dolog, ami nem a fajfentartást szolgálja büntetnek fog minősülni. A neten ezt miként lehet megoldani, korlátozással, amit csak kiskorúakra nem lehet redukálni, tehát teljesen korlátozni kell. Hiszen tudjuk: “ A szexualitás a hanyatló nyugat opiuma”.  

Én nem szeretek politizálni, de ennek az ámokfutásnak, amit a kormány végez nagyon rossz vége lesz. És nem az Ő hanem a mi számunkra. Annyira ellene megyünk mindennek, ami európai norma, hogy előbb utóbb meg fogják elégelni és kivágnak minket a fenébe. Bárki bármit mond, hogy a magyarokat nem szabad azonosítani a kormány döntéseivel, ne legyenek illúzióink, igenis azonosítanak vele minket. 

Ez a törvénymódosítás, ami eredetileg a pedofilokat volt hivatva keményebben büntetni, de teljesen más irányba ment el és az egész szexualitásunkat támadja, lehet a kezdete, annak, hogy idővel azt is megmondják majd nekünk, hogy melyik napokon, hány órakor, mennyi ideig kell közösülnünk. 

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a https://mindenamikulfold.hu/ oldalon!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól.

A csapból még nem a Minden ami külföld folyik, de törekszünk rá, hogy minél több emberhez eljussanak az információk, tapasztalatok!

Twitter: https://twitter.com/mindenamikfold
Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/mindenamikulfold/minden-ami-külföld/
Instagram: https://www.instagram.com/mindenamikulfold/
Facebook: https://www.facebook.com/mindenamikulfold

A következő podcast csatornákon meghallgathatod a beszélgetéseket
🎧⚛️ Anchor: https://anchor.fm/mindenamikulfold
🎧⚛️ Spotify: https://open.spotify.com/show/18hvv6CeF445UOJI9LD6lD
🎧⚛️ Overcast: https://overcast.fm/itunes1497268140/minden-ami-k-lf-ld
🎧⚛️ Google Podcasts: https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83N2VjNGIwL3BvZGNhc3QvcnNz
🎧⚛️ Castbox: https://castbox.fm/channel/id1545036?country=gb
🎧⚛️ Breaker: https://www.breaker.audio/irany-kulfold
🎧⚛️ Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/au/podcast/minden-ami-k%C3%BClf%C3%B6ld/id1497268140

Ha tetszik ami csinálunk akkor támogasd a munkánkat: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=PLM2SLJHTNMC2
vagy olvasd be a QR kódot egy arra alkalmas eszközzel, akár a beszélgetés közben is van erre lehetőséged vagy a Minden ami külföld platformok fő képén. Így tetszőleges összeggel támogathatsz minket, akár havi szinten.

Kérj emlékeztetőt, hogy ne maradj le! Hogy teheted ezt meg?

Minden ami külföld összes élő eseményről és rendezvényéről szeretnél értesítést kapni akkor töltsd ki ezt a formot.👇👇👇👇


Szólj hozzá