Minden Ami Külföld | Szégyen FEHÉR HETERO férfinak lenni? - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • szegyen hetero feher ferfinek lenni

Szégyen FEHÉR HETERO férfinak lenni?

„Miért a nők az erősebb nem? – Mert négy férfi viszi a koporsót, de egy nő juttatja oda az embert.” Nyissunk ezel a kis vicces ércelődéssel, de sajnos azért vannak itt gondok tényleg.
Nézem a filmeket, kutakodom az interneten beszélgetek az emberekkel követem a világpolitikát. Ki vagyok akadva! Feltűnt, hogy fehér hetero férfinak lenni szégyen gyalázat, mindennek a legalja. A legtöbb filmben a főhősök, a vezetők vagy nők, vagy feketék, vagy melegek, a hetero fehér férfi maximum a negatív hőst játszhatja. Mi történt de komolyan kérdezem?!-Farkas Richárd írása

 Ma már minden nőnek alap, hogy legyen egy meleg barátja, aki majd megmondja neki mi a tuti, hogy az aktuális pasijának, hogy kellene viselkednie, hogy trendi legyen, és ha nem változtat, akkor mehet a sunyiba. Na és a kedvencem, hogy lépjünk fel a nők elleni erőszak ellen, mert ezek a barbár férfiak miket nem képzelnek magukról. Egyetértek, hogy nem szabad bántani egy nőt, elméletileg gyengébb, védelemre szorul és nem férfi aki ilyet tesz. Legyünk már őszinték és nézzük már meg, hogy hány nő terrorizálja és bántalmazza a párját egy kapcsolaton belül. Statisztikák szerint durván egál az arány, és akkor még nem vesszük ide, hogy egy csomó férfi meg sem meri mondani ha bántalmazza a párja, mert szégyelli. Nemcsak a fizikális erőszak létezik ám hanem a lelki terror is, aminek koronázatlan királyai a nők. Ez azt jelenti tehát, hogy a hetero férfi, aki nővel él együtt az majdnem mind egy barbár állat, aki csak veri és kihasználja a nőt. Hát ez nagyszerű.

Következő probléma, hogy a heteró férfi mocskos, büdös, koszos, mert nem tölt minimum két órát a tükör előtt. Nem jár eleget szépítkezési szalonokba, szoláriumba, mert egy igénytelen valami. Ha meg ránéz egy nőre, vagy esetleg megjegyzést tesz, gondolok itt egy szimpla bokra , akkor meg egyből szexuális ragadozó. Egy kedves barátom mondta, aki egyébként nő, tehát adhatunk a véleményére: 

„Ha reggel egy lány felébred egy srác mellett és még akkor is jóképűnek találja és persze ott van az asztalon a merci kulcs, akkor micsoda jó partit csináltam. Ha viszont reggel már nem elég jóképű és nincs ott a kulcs sem, akkor meg megerőszakolták…” És ezt egy nő mondta!

Ha megnézzük a filmeket? A nők simán mindenben a legjobbak. Most néztem egy filmet amiben a következő volt a felállás. A férj egy tudós kockafej a kedves feleség meg egy agyképzet magas rangú katona, akivel három férfi sem bír el, és úgy tudják leállítani, hogy egy másik nő megszúrja nyugtatóval. Ez most komoly??? (film címe: Másik élet – https://www.netflix.com/gb/title/80236236 )

Na de mindegy, mert ahogy elnézem a valóság is kezd erre hasonlítani. A férfiak egyre szürkébbek, félénkebbek a nők meg a megmondok lettek, főleg ha be vannak támogatva néhány meleg baráttal is! Csúnyán beszélnek, már már teljesen férfiasan viselkednek. Legutóbb mikor randit kértem egy lánytól, aki elég szimpatikusnak tűnt a következő dolgoz közölte velem:

„Hát ő küzdősportoló és csak akkor jön el velem ha előtte legyőzőm őt.” Megkérdeztem tőle, hogy akkor most ahhoz hogy randizz velem meg kell, hogy verjelek? És a legnagyobb baj, hogy komolyan is gondolta amit mondott. 

Na de itt van az is, hogy már nem trendi odamenni és leszólítani egy nőt, mert az már szexuális zaklatás és komoly bajba kerülhet az ember fia. Most az dívik, hogy majd a lányok mennek oda és majd ő felszed téged!? Kérdem én az nem szexuális zaklatás? Vagy akkor ez hogy is van? Ha egy meleg srác dicsér meg egy nőt, az olyan kedves, ha egy hetero teszi ezt, akkor meg bűnöző? Ha egy lány mond valamit egy férfinak ezt szabad, de fordítva büntetendő? 

És ezek a dolgok nem csak a nőkre vonatkozólag igazak a fehér heteró férfikra, hanem akár a melegek felé vagy az egyéb rasszúak felé is át kell gondolniuk hogy reagálnak, mégha a másik fél be is szólt neki. Mert aki nem fehér és heteró annak mindent szabad, mert az ari és csak kedvességből jön, de ellenkező oldalról pedig bántó és szándékos terrorizáció… 

Most már melegnek lenni is nem érzés, hanem trendiség kérdése. Mert akkor az ember sokkal népszerűbb mert Ő olyan liberális hogy csak na. Komolyan azt látom ha a fehér hetero férfiak nem kapnak észbe időben és hagyják, hogy mindenben letarolják őket, akkor nagy bajok lesznek és kihaló állatfaj lesz belőlük. 

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá