Minden Ami Külföld | Szexrandik külföldön - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Külföldön is sikeres akarsz lenni a párkapcsolatok az intimitás terén? Eleged van meghiúsult szexrandikból? VÁLTOZTASS >>>

Szexrandik külföldön

avagy az Igen utáni NEM hatalma- megalkuvás és kompromisszum, de milyen áron?! Régóta érik már e téma és szerintem Bennetek is…..

Írta: Minden Ami Külföld

Az elmúlt évben sokatokkal beszélgettem. Igaz, főleg nőkkel, de szerintem ez mindkét félre érvényes téma! Arra tértünk ki többször, hogy mikor és hogyan mondjunk nemet. De most nem az első ‘nem’- ről beszélek, mivel azt már kiveséztük, mikor egy kicsit más vizekre eveztünk egy beszélgetés alatt, ami elértek az “Egy swinger tollából” című bejegyzésünkben / videónkban. Most arról a ‘nem’- ről beszélek, ami menet közben fogalmazódik meg bennünk… Akkor, amikor már rábólintottunk valamire és elkezdődött valami. Majd jön egy illat, egy megérzés vagy éppen ezek, de akár valami teljesen más hiánya. Ezek okán kinyitjuk a szemünk, meredünk a fehér lepedőre , falra vagy épp a plafonra és azt érezzük, hogy “Én ezt NEM akarom! Nekem ez nem jó!” Nem is felétlenül a másik fél miatt, hanem lehet csak szimplán nem vagyunk ott, egyszerűen nem vagyunk jelen. Van, amikor teljesen máshol vagyunk vagy máshol szeretnénk lenni egy adott pillanatban. De olyan is van sokszor, hogy kényelmetlen, kellemetlen a helyzet.

Mersz nemet mondani?

Rengeteg esetben az a nagy kérdés egy kellemetlen szituációban, hogy merünk-e nemet mondani. Ki merjük-e mondani, hogy “ÁLLJ! Ne haragudj, de ez most nem megy!”

Valljuk csak be, hogy ez nem sikerül mindig. Akik párkapcsolatban swingereznek, ott azért van egy biztos menedék, hiszen a párunk észreveheti, ha valami nem stimmel, közbeléphet és le is állíthatja helyettünk a történéseket. Van egy őrangyalunk, aki ott van és vigyáz ránk. Kérlek benneteket, állítsátok is le bármikor, amikor jön az a bizonyos érzés, hallgass az ösztöneidre, az első megérzésedre! Ne csinálj végig valamit, amit nem szeretnél csak azért, mert valamelyik épp aggódik nemet mondani csak azért, mert már belement és igent mondott. Egyszer majd csak vége lesz? Ne így állj hozzá! Érdekes történeteiteket szedtük most össze:

Swinger Klub

Egyikőtök ezt mesélte a swinger klubbról: Tavaly ősszel egy üres szerda estén csupán pár lélek volt a Swinger klubban. Sült már ebből ki jó néhányszor szép este, így nem aggódtam, de valamiért aznap éjjel nem találtam kedvemre való partnereket ezért csak lehuppantam a piros kanapéra és kukkoltam a körágyon zajló eseményeket. Azután egy kicsit idősebb pár közeledett felém kedvesen, egy darabig beszélgettünk, szimpatikusak voltak- így privát teret kerestünk magunknak. De nem estek jól a csókjaik, nem estek jól az érintéseik. Nem voltak durvák, nem voltak illetlenek csak pusztán nem kívántam őket, nem akartam kitáncolni már a helyzetből, így maradtam. Maradtam, míg a férfi el nem élvezett… Hazafelé megfogadtam, hogy soha ilyet többet nem teszek… Hiszen pont az akaratommal ellenkezőt léptem. Aznapi jótanács magamnak, amire aztán minden alkalommal emlékeztettem magam: Csak olyan helyzetbe vagy kapcsolódásba menj bele vagy maradj benne, ami jó neked!

Tik Tak

Pár hónappal ezelőtt – Marcival történő szakításom után pár nappal a Tik Tak- ba látogattam. Nagyon szimpatikus párral és egy solo Úrral sodródtam össze az éjszakára. Kellemes beszélgetés után fent kötöttünk ki. Minden jól is ment egy darabig, amikor is jött az a fenti érzés, ugyanis meggondoltam magam! Rendesen kitágult szemem, meredten bámultam a plafont és az érzés, hogy én ezt most nem akarom, egyre erősebb lett. Nem állt még kész a lelkem, éreztem, hogy baromi ciki most itt hagyni a társaságot, de közben azt is, hogy én ezt most nem tudom végig csinálni. Tényleg nem. Pár percet tanakodtam magamban, de aztán fizikailag is éreztem, hogy konkrétan rosszul vagyok. Így a szex kellős közepén végül elnézést kértem és ott hagytam őket. Otthagytam őket hármasban.

Illik ilyet? Vagy nem illik?

Tiszteletlen lettem volna? Megaláztam volna őket? Vagy magamat? Azt gondolom, akkor lett volna a legrosszabb, ha végül az érzéseim ellenére is ott maradok.

Szexrandi

Ma este szexrandim volt egy szimpatikus fiatalemberrel . Az online térben találkoztunk, (nem csoporttag, nem swinger). Az a tipikus jóképű, jófiú, kedves, intelligens, nem küldött és nem is kért egyetlen meztelen fotót sem, értelmesen és őszintén tudtam beszélgetni vele. Nem haboztam igent mondani neki a találkozóra. Mivel túl messze lakott én pedig haza nem hozok szexpartnert, – ő lefoglalt egy tiszta, elegáns szobát a közelemben. Együttlétünk során egyetlen kis csintalan játékot vitt bele, azt kérte, hogy anál plug-ban érkezzem. Bevallom őszintén, mire odaértem, már teljesen fel voltam tüzelve, hisz az úton bennem játszadozó kis plug és az újabb kaland gondolata és izgalma teljesen felizgatott. No de tudjátok, hogy van ez…Ő már várt rám a szobában…beléptem, megláttam a csinos arcú, 30 éves, ápolt férfit. Közelebb lépett, bemutatkozott és megcsókolt. Ekkor belém is csapott a villám és már éreztem, hogy nem….nem kívánom őt. Csókolt, simogatott, de én jeleztem felé, hogy zuhanyozzunk le előbb. Ki is mentem a fürdőbe, megálltam a mosdó felett és csak bámultam a saját szemeimbe a tükörben. Kifizette a szobát, elutazott ide miattam ide és vár… “hát jó” – gondoltam. Hisz végülis olyan cuki… még jó is lehet. Lezuhanyoztam, majd ő is így tett. De folyamatosan kerültem a csókját, ezért inkább mást vettem a számba. Bevallom ezt élveztem, ahogy ő is, kiterült és élvezte minden pillanatát. A keze közben lassan felfedezte a testem, kicsit elkapkodta, nem időzött sokat sehol, nem voltak elég finomak a mozdulatai. Kissé türelmetlenül vártam, hogy tegyen valamit, ami igazán jól esik nekem is, de elég gyorsan bennem landolt az ujja és a kifejlesztett technikájának köszönhetően eláztattuk az ágyat. Ami bizonyos tekintetben kész csoda, mert még ekkor se tudtam igazán lazítani. Később nem találtuk meg a közös ritmust – több irányból próbálkozva sem. Míg nem végül azt mondtam “Állj!” Hirtelen megálltak mozdulataink, belenéztem a szemébe és közöltem vele, hogy “Ne haragudj, ez nekem most nem megy, nem kívánlak!” Kipattant az ágyból és a zuhanyzóba vette az irányt és jó 10 percre eltűnt. Borzasztóan éreztem magam...Ő meg hihetetlen zavarban volt. Bár megvárta, míg én is lezuhanyzom és lágyan mosolygott, mikor elköszönt, de nem együtt távoztunk a szobából, ahonnan igazából elsuhant. Magamhoz térve csak annyit tudtam neki írni, hogy sajnálom és szeretném rendezni felé a szoba díjának felét.

Nem könnyű nemet mondani

És nem felétlenül lesz a másik fél megértő velünk…De csak egy út a helyes, hallgass a megérzéseidre!


Végül had kérdezzek Tőletek valamit…

Ha tudnátok, hogy a partneretek vagy partnereitek nem élvezik azt, amit éppen tesztek vele, örülnétek annak, ha mégis benne maradna a helyzetben? Vágytok arra, hogy megjátssza magát miattatok? Elviselve akár megaláztatást, fájdalmat, kényelmetlen vagy pusztán kellemetlen érzéseket? Tudom, hogy legtöbben azt válaszolnátok, hogy NEM.

Egyik félnek se jó, ha bennragadunk ezekben a szituációkban egyik félnek se jó, ha elnyomjuk a megérzéseinket, az érzéseinket, a vágyainkat vagy épp ellenszenvünket. Hiszen mindannyian azért keressük ezeket a kalandokat, élményeket, mert szeretnénk örömet okozni. Magunknak, párunknak, szexpartnereinknek. Éppen ezért a válasz a fejünkben van. Mit fog szólni? Ciki? Megbántom? Ezekre a kérdésekre egyértelműen csak az lehet, hogy NEM ÉRI MEG!

Ti mit gondoltok?

Szerintetek ebben is van különbség különböző nemzeteknél? Kíváncsian várjuk a véleményeteket!


Forrás(ok):

SWLT egyesület


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá