Minden Ami Külföld | Új-Zéland határait újra nyitja! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Új-Zéland haárait újra nyitja

Új-Zéland határait újra nyitja!

Az új-zélandi kormány bejelentette, hogy Új-Zélandot 5 lépcsőben újra nyitja. Nézzük a terv szerint Te mikor indulhatsz!? 

Minden ami külföld

Több lépésben történik az új-zélandi határnyitás

Első lépésben lehetővé teszik az új-zélandi állampolgárok visszatérését, majd a következő hónapokban megnyitják a határokat a munkavállalásra jogosító vízummal rendelkezőknek és ezt követik a vízummentességet élvező országokból érkező látogatók és a külföldi állampolgárok előtti határnyitás. A terv, az Új-Zélandra érkezők előtt a határ  fokozatos nyitása ami annak érdekében történik, hogy Új-Zéland lakossága és egészségügyi rendszere a lehető legnagyobb mértékben legyen védve.

Nézzük milyen lépésekben nyitja újra Új-Zéland a határait

 

  1. 2022 február 27-től – A teljeskörűen beoltott új-zélandi állampolgárok és ausztrál állampolgárok utazhatnak akik erre jogosultak. Természetesen az új-zélandi beutazási előírásokat betartva, karantén kötelezettséget is figyelembe véve. 
  2. 2022 március 13-tól – A teljeskörűen beoltott új-zélandi állampolgárok és a világ többi részéről érkezők, akik vízummal  jogosultak beutazni Új-Zélandra. Ebben a szakaszban nem mindegy milyen vízummal rendelkezel. A jogosult közé tartoznak a kritikus munkaterületen dolgozó munkavállalók, a szakképzett munkavállalók és a magasan képzett munkavállalók családtagjai. Új Zélandi Working Holiday vízummal rendelkezőknek már ebben a második fázisban megindul az új-zélandi határnyitás, de csak fokozatosan. Természetesen az új-zélandi beutazási előírásokat betartva, karantén kötelezettséget is figyelembe véve. 
  3. 2022 április 12-től – A határt legfeljebb 5000 jogosult nemzetközi diák és jogosult ideiglenes vízummal rendelkező személy előtt nyitják meg.   Természetesen az új Zélandi beutazási előírásokat betartva, karantén kötelezettséget is figyelembe véve. 
  4. 2022 júliustól– Minden olyan Új-Zélandra vágyó ,aki vízummentes országból akar beutazni.Az új-zélandi miniszterelnök jelezte, hogy ez lehet előbb megvalósul a terveik szerint. (itt találod a jogosult országokat)
  5. 2022 október -Új-Zéland mindenki előtt kinyitja határait. A világ bármely pontjáról érkező látogatók előtt. Az új-zélandi vízum bírálatok is újra indulnak.

Új-Zéland az álmod? Segítség Neked! Bevándorlási ügynök, IELTS nyelvtanár, fordító, hogy ne érjenek meglepetések!

Új-zélandi bevándorlási ügynök Petra segít, hogy ne vessz el a vízum útvesztőben. ITT tudod felvenni Vele a kapcsolatot:

https://mindenamikulfold.hu/member/petra-uj-zelandi-regisztralt-bevandorlasi-ugynok/

Partnereink,akik Neked segítenek új-zélandi álmod megvalósításában:

https://mindenamikulfold.hu/a-csapat-aki-segit-neked/uj-zeland/

Szólj hozzá