Minden Ami Külföld | A”vicces” vírus! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • korona vírus minden ami kulfold

A”vicces” vírus!

Ma reggel mikor felkeltem jó szokásom szerint még az ágyban fekve elkezdtem végignézni, hogy mi is történt a nagyvilágban, vagyis híreket bújtam. Volt ott minden, hogy ki kinek miért, hogyan szólt be, ki fenyeget egész országokat jogosan vagy jogtalanul szinte mindegy is. Aztán jött a vicc! Majdnem leestem az ágyról!– Kosza írása

Az a gond, hogy tényleg röhögő görcsöm lett és nem sírtam. Pedig azt kellett volna ha normális lennék.

A következő “vicc” jött velem szembe, söt inkább gázolt át rajtam. 

Miután egy kedves ember megkapta a Covid elleni vakcina mindkét dózisát, elkapta a betegséget, és reklomált az orvosánál. A válasz a következő volt: 

Nincs itt semmi látnivaló! Az oltás nem a fertőzés ellen véd, csak ha elkapjuk könnyebb lefolyású lesz! Ja! És természetesen fertőződhetünk is!

Még most is könnyezem a röhögéstől! Akkor most mit is kapunk? Mire is jó? Mi értelme akkor ennek az egésznek? Nem véd csak legfeljebb kevésbé leszünk betegek.

Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy teljesen mindegy, hogy beadatjuk vagy nem, mert igazából a vírus ugyanúgy kiszúr velünk ha éppen úgy dönt, hogy megtámad minket. 

A legszomorúbb mégis nevetséges az egészben, hogy az volt a kommunikáció, hogy amint elindul az oltakozás akkor rövid időn belül minden rendben lesz. Erre azt látjuk, hogy egyes oltásokat nem fogadnak el, egyeseket betiltanak, mert arányaiban több halált okoz, mint szabadna. 

Nem azzal van a baj, hogy nem tudják mit csináljanak a döntéshozók, hanem azzal, hogy hülyeségekkel bombáznak minket laikusokat. Érdekes, hogy nagy szaktekintélyek inkább nem is nyilatkoznak a témában, hiszen még annyira új ez a helyzet, hogy a tanulmányozás fázisában van. 

Már az is érdekes volt, hogy míg az influenza ellen közel negyven éve nem tudnak megfelelő ellenszert találni, addig a Covid ellen alig fél év alatt sikerült használhatót előállítani. 

Nem vagyok se vírus tagadó se oltásellenes. Valamennyi oltást megkaptam gyerekkoromban és nem lett semmi bajom. A jelenlegi helyzetben is igyekszem betartani a szabályokat, bár lassan már teljesen rámennek az emberi kapcsolataim. Valljuk be akivel csak online kommunikálunk az pár hónapon belül ha esetleg személyesen találkozunk vele szinte idegenként áll előttünk és mi is előtte. 

Miért beszélnek marhaságokat??? 

Hogy már van ellenszer és minden rendben lesz csak még egy kis türelem, és oltakozzunk! Erre mit látok? Mióta megy a nagy oltakozás egyre több a fertőzött és a halott! Egyre több a kifogás, hogy éppen miért romlik a helyzet. Új mutáns, újabb hullám… Lassan szerintem sokan tengeri betegek lesznek ettől a sok hullámtól, míg igazából nincs hullám, csak folyamatos vírus van, ami igyekszik kihasználni minden egyes “kiskaput”, hogy az arcunkba röhögve szétzilálja az életünket. 

Ezekre még rájön a sok ostoba semmitmondó minden alapot nélkülöző információ. Az emberek egyre jobban félnek és talán ez a félelem még a vírusnál is fertőzőbb! 

A Covid meg szerintem olyan jókat röhög rajtunk, hogy még a végén abba fog belepusztulni! 

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá