Minden Ami Külföld | Minden ami külföld csapat jelentkezés/projektverseny gyermekeknek
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • A boy in a bachelor or master suit with a globe on a light background. Early development, graduation, education, science, early learning baby concept

Minden ami külföld csapat jelentkezés/projektverseny gyermekeknek

2021 áprilisában a HEBE Kft ismét elindítja népszerű projektversenyét a “Spring in the English-Speaking Countries”-t, melyben céljuk, hogy a versenyzőket megismertessék Nagy Britannia, Kanada, Ausztrália és az Egyesült Államok tavaszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyítsék a jelentkezők szókincsét ezekben a témakörökben. Az egyfordulós projektverseny a kreativitás mellett olyan 21. századi kompetenciákat fejleszt, mint a digitális kompetencia, problémamegoldás és az együttműködés.

Keresünk nyolc belevaló, kihívást szerető gyermeket 7-10 és 11-13 év között, akik korosztályuknak megfelelően a Minden ami külföld csapat tagjai lennének ebben a projektben. Magyar gyermekeket várunk a világ bármely pontjáról, akiknek angol nyelvtudása minimum kezdő szintű. ( korosztályonként egy csapatot indítunk , jelentkezési sorrendet nézzük elsődlegesen)

Teljes leírást itt tudod elolvasni: https://levelezoversenyek.hu/spring-in-the-english-speaking-countries-2021/

Nevezési díj: Minden ami külföld csapat tagok számára díjmentes, ezzel is támogatva azokat akiknek esetleg a nevezési díj miatt nem lenne lehetősége részt venni!

Jelentkezési határidő: 2021. április 5.

Szülők támogatása a projektmunkánál elengedhetetlen.

Alábbi űrlap kitöltésével tudtok jelentkezni.


Szólj hozzá