Minden Ami Külföld | Bemutatták Berki Patrik filmjét! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film díszbemutatója nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TEREMTETT >>>

Bemutatták Berki Patrik filmjét!

Berki Patrik ottója: ” Művészetemmel a békesség hídját  építem  roma és a magyar emberek között”

Patrikot előadóművészként már nagy ismertségre tett szert. Mindössze 18 éves, de idén máris egy teljesen új szerepkörben mutatkozik meg, hiszen 2022-ben a GG Production által gyártott ‘Kísértés az erdő mélyén – A megtört fény’ című filmjének rendezője és forgatókönyvírója lett, aminek díszbemutatójára idén Április 1-jén került sor.

Minden Ami Külföld

Nagyon ritkán találunk ilyen műfajt a magyarországi filmek között és ha van is, nem voltak túl népszerűek. Berki Patriknak volt egy hatalmas álma, terve, amit fiatal rendezőként most meg is valósított!

Berki Patrik első rendezésű filmje

A film története a főiskolás hallgató Olivia, és barátairól szól, de maga a film egy 1964-ben, Erdélyben történt családi gyilkossággal kezdődik. Az apát megszállja az ördög és többször megerőszakolja a nagylányát, majd megöli a családját, végül magával is végez.

Mindezek után a film ugrik egyet és napjainkban találjuk magunkat egy fiatal társasággal, akik kirándulni indulnak egy különleges helyre, hogy a tanév fáradalmait kipihenjék, ehhez pedig bérelnek egy házat, melynek ők az első bérlői. Mikor megérkeznek, akkor a kocsinál a nő, aki átadja nekik a kulcsokat (Sebestyén Kátja) annyit súg az egyik lány (Botos Vivien) fülébe, hogy „sajnálom”. Először nem értik, de aztán szép lassan összeállnak a dolgok. Mindezek után megismerjük a filmben a baráti társaság többi tagját. A film eddig még nem is mondható horrornak, de nemsokára aztán különös események, érdekesebbnél érdekesebb dolgok veszik kezdetüket a házban. A rejtélyek felfedésre kerülnek és a fiatalok is olyan dolgokon mennek keresztül, amit nem éppen vakáció közben akar átélni az ember. Sőt, inkább talán soha!

A film vége pedig van aki szerint kiszámítható, van aki szerint egyáltalán nem. Ha logikusan végig gondolja a néző a film első felétől a dolgokat, akkor kikövetkeztethetné, de sok néző elmondása szerint a befejezésre éppen nem is számított.


Patrik nem csak hogy rendezője volt a filmnek, de rá is jutott szerep a filmben, ami egyáltalán nem volt tervben. Hirtelen probléma lépett fel és improvizálni kellett. Egy másik színész helyére kellett beugrania és nem is akármilyen szerepet vállalt: sok embert megtévesztve ő volt az ördögűző asszony! A mai világban sokan szeretnének színészek lenni, ám nem mindenkinek van meg hozzá a tehetsége. Patrik olyat alakított, ami sok nagynevű színésznek is nehéz lett volna, ő mégis lenyűgözően hiteles tudott maradni.


A kísértés az erdő mélyén című film díszbemutatója

A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film díszbemutatója nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TEREMTETT >>>

Április 1-jén számos magyar és külföldi színésszel, hírességgel találkozhattak az érdeklődők a Lurdy moziban egy zártkörű Hollywood-i élmény érzetét keltő esemény keretében. A Budapest Eye beszámolója szerint a bemutatót olyan nagy figyelemmel és élvezettel rakták össze, melyet bármelyik hazai forgalmazó megirigyelhetné és példát vehet róla! Az alkotók és a főszereplők (akik között hazai és nemzetközi színészek is vannak) a vörösszőnyegen pontos sorrendben, Nemes Anna műsorvezető közvetítésével vonultak be, külön erre az alkalomra készített, összhangban lévő gyönyörű ruhákban és profin begyakorolt pózokban álltak a fotósok elé.

A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film díszbemutatója nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TEREMTETT >>>
A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film díszbemutatója nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TEREMTETT >>>
A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film díszbemutatója nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TEREMTETT >>>

Nézői vélemény:

Én tényleg azt mondom, hogy érdemes volt megnézni a filmet. Ha műsoron lesz, akkor nektek is ajánlom. Ha többször nem is, akkor legalább egyszer. Hiszen ez a film ténylegesen megmutatja azt, hogy a magyarok sem annyira elveszettek filmrendezés terén. Az meg egy plusz, hogy egy ilye


Nemsokára a hazai mozikban

Nyáron kerül majd a hazai filmvásznakra! A Budapest Eye három nevet emelt ki a filmből: sejtelmes főbérlőként néhány pillanatra Balázs Andrea is feltűnik. Kissé ijesztő alakítása nyomokban a Tortúra szerepét, Annie Wilkes-t idézi, persze itt nem töri el senki lábát.  Szabó Kevin (Bryan-t alakítja) egyértelműen kiemelkedik a filmből, és ezzel senkit sem szeretnénk megbántani, mert mindenki odatette magát, viszont Kevin kifogástalan beleéléssel játszott. Komoly karrier várományosa is lehet!

Patrik még nem pihenhet, maradt még izgalom, hisz a díszbemutatón nem a végleges verzió volt látható, de mire később a mozikba kerül, arra tökéletesre simítják.

Patrik nagyon büszke és hálás családjának, hogy mindig hittek benne és támogatták őt. Bármerre is menjen tovább ez az álmaiért kitartóan küzdő fiatal, úgy tűnik mindenhol megállja a helyét.

Kövessétek nyomon munkásságát >>> Berki Patrik weboldalán <<< keresztül!

A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film díszbemutatója nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TEREMTETT >>>


Forrás(ok):

Lurdy mozi

Berki Patrik

Budapest Eye


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá