Minden Ami Külföld | Csak semmi pánik! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Pánik világnapja június 18

Csak semmi pánik!

Tudtátok, hogy minden évben június 18-án tartják a “Pánik világnapját”?

Minden ami külföld

A Nemzetközi Pánik napot szinte az egész világon megtartják

Nagy figyelmet szentelve olyan fő témáknak, mint a stressz hatásai vagy hogy hogyan kell távol maradnunk tőle és miért fontos, hogy megtanuld, hogyan küzdj meg a stresszel napi szinten.

“A pánik alagútlátást okoz. A veszély nyugodt elfogadása lehetővé teszi, hogy könnyebben felmérjük a helyzetet és átlássuk a lehetőségeket” – Simon Sinek

Mire összpontosít ez a nap?

Ez a nap arra összpontosít, hogy stresszkezeléséhez mindenekelőtt tudomásul kell venni, hogy min megy keresztül az ember és arra ösztönözik az embereket, hogy találják meg a nekik legjobb módot a stressz csökkentésére, kezelésére, hogy a végén ne essenek pánikba vagy épp ne a túl sok stressz vezessen különféle betegségek kialakulásához.

Külföldre vágysz? Új életet kezdenél? Ne pánikolj! Van segítség!

Ha Te épp az utazás, külföldi tanulás, költözés miatt aggódsz, keresd a Minden ami külföld csapatát, hogy ne legyen nyűg a tervezés és a megvalósítás. Szakértőink kézséggel segítenek, legyen az vízumkérelem, nyelvvizsga felkészítés vagy épp mentális ráhangolódás!

Csapat, aki segít Neked, hogy ne érjenek meglepetések ha külföldre utaznál vagy külföldön kezdenél új életet!

https://mindenamikulfold.hu/a-csapat-aki-segit-neked


Tudtad?


A pánik szó tulajdonképpen a görög Pán nevű pásztoristentől származik. Úgy tartották, hogy az erdőben utazókban félelmet kelt, és szórakoztatja őket, ha látja, hogy kiborulnak. A görög Pán istent az erdei zajokkal is kapcsolatba hozzák.

Szólj hozzá