Minden Ami Külföld | Elkezdődött Berki Patrik filmjének forgatása - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Kísértés az erdő mélyén-Berki Patrik filmje

Elkezdődött Berki Patrik filmjének forgatása

Balázs Andrea “Kasszás Erzsi” szereplésével. 

A film a tervek szerint 2023-ban kerül a mozikba, Kísértés az erdő mélyén! címmel – Berki Patrik rendezésében. 

PRODUCER: DÉNES CHRISTIAN 

Kísértés az erdő mélyén

A film szereplői között olyan ismert és elismert színészek tűnnek fel, mint Nagyidai Gergő, Kosik Anita, Sebestyén Kátja, Balázs Andrea. Főszereplői többek között Kádár Virág, Botos Vivien, Szabó Kevin, Tripon Diána, Bereczki Bence, Dénes Christián. 

A filmet a GG Production gyártja producere Dénes Christián operatőre Geiger Erik 

A forgatókönyvet Berki Patrik írta. 

A készülő filmről

A történet a főiskolás hallgató Olivia és barátairól szól. Olivia, Bryan, Lora, Kevin, Jack pihenésre vágynak. Ezért mi sem lenne jobb egy váratlan nyaralásnál Erdélyben egy legendás helyen, hogy a tanév fáradalmait főként aktív időtöltéssel, és élményszerzéssel pihenjék ki. Kora reggel elindulnak a kívánt helyre. Az első nap remekül indul. Miss Hills háztulajdonos köszönti őket, majd átadja a bérelt házat. Ezután hazautazik a legközelebbi faluba. Kezdődhet a fantasztikus vakációzás nem…?! Ezután azonban különös események veszik kezdetüket a házban ahol megszállnak. Később kiderül egy legenda mely, egy fiatal lányról szól, akit édesapja rendszeresen becstelen módon megerőszakolt, majd hidegvérrel meggyilkolta, lemészárolta családját. A férfit megszállta egy gonosz démon, majd irányította őt. Louisa a szentségtelen, aki az elveszett boldogságát keresi a házban, aki a mérhetetlen fájdalom után amit átélt még lelke halála után sem nyugodhat békében. Médiumhoz fordulnak, akkor látják, hogy milyen borzalmas lénnyel van dolguk. Azonnal kezdetét veszi az ördögűző szertartás, mely sikeresen végződik, bár ennek ellenére az átéltek mély nyomot hagytak bennük.

Berki Patrikot kérdeztük 

Milyen élmény volt először a kamera másik oldalán állni?

Alapvetően imádom a filmezést, hálás vagyok a sorsnak, hogy ebbe az irányba terelt és azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Nem munkának élem meg, a rendezői oldalon sem. A rendezés persze sokkal összetettebb, mint egy színészi feladat, persze az utóbbi sem lebecsülendő. Szerettem a színészekkel dolgozni, főleg ezzel a remek csapattal. Nagyon élveztem, hogy minden reggel egy kis értekezlettel kezdtünk. Átbeszéltük a szöveget, azt, hogy ki mit mondana másképp, de azt is, ha valakinek volt valami problémája a munkán kívül. Sínre tettük a dolgokat.

Lett volna olyan szerep, amit azért szívesen eljátszottál volna?

Nem, most a rendezésre akartam koncentrálni.

Tehát új magyar film készül!

Mi már várjuk, hogy végre megnézhessük a filmet, izgalmasnak hangzik. Amint van további információnk azonnal jelezni fogjuk. Ízelítő képekben:

 

Szólj hozzá