Minden Ami Külföld | Ismerd meg a Minden ami külföld csapatát! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Ismerd meg a Minden ami kulfold csapatat

Ismerd meg a Minden ami külföld csapatát!

Ahogy egy rövidebb utazás, úgy a külföldre költözés is egy kihívással teli időszak az ember életében. Ahhoz, hogy megfelelően felkészülj, hiteles információt gyűjts, tisztában legyél a lehetőségeiddel, a legfontosabb, hogy megtaláld a számodra legideálisabb embereket, akik segítenek megvalósítani terveid, álmaid. Most bemutatkozik Neked a Minden ami külföld csapata, ahol Te is megtalálhatod a megfelelő segítséget. Bővebb információt mindenkinél a linkre kattintva találhatsz és ott veheted fel a kapcsolatot segítőinkkel. -Paulikovics Réka

Először is, ha nem tudod, merre indulj, de az elhatározás már megszületett benned, vagy esetleg már az úticélod is megvan, ám bizonytalan vagy a kezdő lépések tekintetében, fordulj hozzánk bizalommal, vedd fel velünk a kapcsolatot és tanácsadás keretében segítünk elindulni: https://mindenamikulfold.hu/member/tanacsadas-hogy-tudd-merre-indulj/

Ha már tudod, hova mész, de nem igazodsz el a külföldre utazás vagy költözés feltételei között, vagy nem vagy benne biztos, hogy pontosan mire is van szükséged, esetleg nem tudod, hogyan kell kitöltened egy űrlapot, vagy milyen papírokat kell beszerezned, milyen feltételeket kell teljesítened, nyugodtan kérj segítséget itt: https://mindenamikulfold.hu/member/sos-segitseg/

TANÁCSADÓK, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Edina K. – Továbbtanulás külföldön, vízumügyintézés

Edina oktatási tanácsadóként széles látókörével és tapasztalatával segít Neked a megfelelő lehetőségek feltárásában. Számos külföldi oktatási intézmény képviseletét látja el, biztosítva ezzel mindenki számára a legmegfelelőbb tanulási és munkavállalási lehetőségeket. 

Edinát a következő linken keresd: https://mindenamikulfold.hu/member/edina-k/

Noémi T. – Mestertréner, motivációs előadó, Points of you tréner

Külföldre költözni komoly változás. Nem csupán az új környezethez, kultúrához, szokásokhoz való alkalmazkodás, és a komfortzónából, megszokottból való kilépés okozhat kihívásokat, hanem számos olyan tudattalanban működő mechanizmus is, amelyre a legtöbben nem gondolnak. Kliensei jelentős része külföldön élő magyar, akikkel egyéni folyamataik során eddig utólag dolgozták ki a választott hazájukban való boldogulás útjában álló gátakat. Neked annak lehetőségét kínálja, hogy felesleges terhek és korlátok nélkül vághass bele életed nagy kalandjába.

Fordulj hozzá bizalommal, és könnyebb lesz lezárni, elbúcsúzni, elindulni, gyökeret verni, és érvényesülni. 

Noémit itt találod: https://mindenamikulfold.hu/member/noemi-t/

Adrienn O. – Magyarországi karrier-tanácsadó, online és személyes coach

Ha külföldön élsz és Magyarországon szeretnél munkát vállalni, fordulj hozzá bátran. 12 év HR és recruitment tapasztalatával segít elindítani magyarországi karriered, ütőképes álláskeresési stratégiával.

Adriennek itt tudsz írni: https://mindenamikulfold.hu/member/adrienn-o/

Dorina B. – Angliai tanácsadó

Több, mint hat éve él Angliában. A külföldre költözéssel járó nehézségeken ő is átment és rengeteg tapasztalatot szerzett. Elmondása szerint szuper lett volna, ha akkor valaki fogja a kezét és tanácsot ad. Neked van erre lehetőséged. Ha tervezed, hogy az Egyesült Királyságba költöznél, ott kezdenél új életet, keresd bátran!

Dorina elérhetősége: https://mindenamikulfold.hu/member/dorina-b/

Zsuzsi F. – Új-Zélandi karrier-tanácsadó, coach

Jelenleg Új-Zélandon él, ahol karrier-tanácsadással és coaching-gal foglalkozik, illetve azoknak nyújt segítséget, akik Új-Zélandra szeretnének költözni. Nem, mint bevándorlási ügynök, hanem kiwi stílusú önéletrajzírással, kapcsolatrendszerrel, interjú felkészítéssel, céglistával, lakásnézésben, helyismeret és tippek/trükkök megosztásával.

Zsuzsit itt keresheted: https://mindenamikulfold.hu/member/zsuzsi-f/

Bence Z. – Letelepedési és állampolgársági tanácsadó (Paraguay, Botswana, Panama)

2008 óta főállású kutatója a letelepedési és állampolgársági programoknak, valamint különféle nemzetközi adózási kérdéseknek. Ki-, be- és átvándorlási tanácsadás, nemzetközi adózás, cégalapítás és bankszámlanyitás. Három országban (Paraguay, Panama és Botswana), mindenhol a legjobb helyi ügyvédekkel és könyvelőkkel közösen dolgozik.

Bence elérhetősége ide kattintva: https://mindenamikulfold.hu/member/bence/

Eszter B. – Asztrológus

Asztrológusként személyiség-elemzéssel és tanácsadással foglalkozik, elsősorban az önismeretben segít. Születési képletünkön keresztül megismerhetjük erősségeinket, gyengeségeinket, rejtett motivációinkat és lehetőségeinket. Az aktuális energetikai áramlatok betekintés nyújtanak az adott életszakaszunkba: feltárhatjuk elakadásainkat, sőt ezek feloldásához is egyfajta útmutatót kaphatunk. 

Esztert itt találod: https://mindenamikulfold.hu/member/eszter/

ÜGYNÖKÖK, ÜGYVÉDEK

Claudia V. – Ausztrál bevándorlási ügynökség

Bejegyzett ausztrál ügynökség, amely személyre szabott bevándorlási tanácsokat nyújt magánszemélyeknek és vállalkozóknak. 2003 óta működik, a Migrációs Ügynökök Nyilvántartási Hatóságának Hivatala által készített magatartási kódexet folyamatosan szem előtt tartva. Csapatuk tagjai jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a bevándorlási/tanácsadói szektorban, illetve a csapat néhány tagjának számottevő tapasztalata van a vízumkezelésben, a vízumkérelmek feldolgozásában és elbírálásában, valamint széleskörű ügyfélkapcsolatok kiépítésében Európa szerte.

Az ügynökséggel ide kattintva veheted fel a kapcsolatot: https://mindenamikulfold.hu/member/claudia-v/

Áron Sz. – Amerikai bevándorlási-, munka- és cégjogász 

Áron Budapesten született, Floridában nevelkedett. Tagja a dél-floridai Federal Bankruptcy Bíróságnak, a floridai és kolumbiai Ügyvédi Kamarának. Amerikai bevándorlási és csődeljárásokkal foglalkozó ügyvéd. Kollégáival amerikai állampolgársági-letelepedési (bármely 50 államban), tanulási, munkavállalási és zöldkártya ügyekben nyújtanak segítséget, de ingatlan befektetés vagy cégalapítás esetén is keresd bátran Őket.

Áronnak ide kattintva írhatsz: https://mindenamikulfold.hu/member/aron-sz/

Liza B. – Kanadai bevándorlási szaktanácsadó

Szakvizsgázott, hivatalosan bejegyzett és felügyelt Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó (RCIC) Torontóban, tagja a Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadók Szervezetének (ICCRC) és a Bevándorlási Szaktanácsadók Kanadai Egyesületének (CAPIC).

Lizát itt találod: https://mindenamikulfold.hu/member/liza-b/

Petra L. – Új-Zélandi regisztrált bevándorlási ügynök

Kizárólag új-zélandi bevándorlással foglalkozó ügynök. Testreszabott szolgáltatást nyújt az Új-Zélandra költözés és bevándorlás területén. Világszerte egy 22 fős csapat tagja, köztük 6 bevándorlási ügynökkel dolgozik együtt és segítik egymás munkáját szakmai tudásukkal és tapasztalataikkal.

Petra elérhetősége: https://mindenamikulfold.hu/member/petra-l/

NYELVTANÁROK

Ágnes D. – Angol nyelvoktatás

Angol tanárként dolgozik több, mint 12 éve. Alapfoktól- felsőfokig vállal angol nyelvoktatást és nyelvvizsga felkészítést.

Keresd itt: https://mindenamikulfold.hu/member/agnes-d/

Edina B. – Nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás 

Magyarok idegen nyelvű és külföldiek magyar nyelvű oktatása alaptól egészen a felsőfokig, legyen szó akár interjú felkészítésről, nyelvvizsgáról vagy külföldi kiutazásról. Ezen kívül hivatalos fordításokat is készít rövid határidővel, versenyképes áron.

Edinával itt veheted fel a kapcsolatot: https://mindenamikulfold.hu/member/edina/

Évi H. – IELTS nyelvvizsga és általános, ausztrál angol felkészítés

Online nyelvoktatással foglalkozó nyelvtanár. Ha külföldön folytatnál tanulmányokat, vagy letelepedési céllal IELTS nyelvvizsgára készülsz, keresd bátran. Speciális módszerrel oktat: nyelvtanozás, szótanulás és magolás nélkül.

Keresd Évit ide kattintva: https://mindenamikulfold.hu/member/evi/

TOLMÁCSOK ÉS FORDÍTÓK

Tamás Ny. – NAATI- akkreditált fordító és tolmács 

2013 óta dolgozik akkreditált NAATI (National Accreditation Authority for Translators and Interpreters) fordítóként és tolmácsként Ausztráliában. Ezt megelőzően 15 évig Budapesten élt és vállalt magyarországi vállalkozások szakmai tartalmainak fordítását, így többek között jogi, orvosi, műszaki, pénzügyi, közgazdasági témájú anyagokat fordítottam magyarról angolra. 

Elérhetőség: https://mindenamikulfold.hu/member/tamas-ny/

Emanuele G. – Fordító, tolmács, szinkrontolmács, lektor

Tolmácsolással és fordítással foglalkozik. Nyelvek: Olasz, Magyar, Angol, Spanyol.

Írj neki itt: https://mindenamikulfold.hu/member/emanuele/

Balázs F. – Fordító, tolmács

A fordítás-tolmácsolás számára hobbiból lett munka. Mára a hobbija a hivatása, így már másoknak is segíthet céljaik elérésében.

Balázst itt találod: https://mindenamikulfold.hu/member/balazs/

EGÉSZSÉGÜGY

Richárd H. – Fogászati kezelések egyedi igényekre szabva

Célkitűzésük, hogy az emberek egészségesebbek legyenek, legyőzzék a félelmeiket a fogászatokkal szemben. Több fogászat közül kiválasztják a páciens igényeinek leginkább megfelelő fogászatot, illetve kezelőorvost. A külföldi áraknál sokkal kedvezőbbek, ezen kívül partnerfogászataik tudnak olyan kezelési terveket is készíteni, amit a külföldi betegbiztosítók is elfogadnak.

Richárddal ide kattintva veheted fel a kapcsolatot: https://mindenamikulfold.hu/member/richard-h/

Akkreditált panel orvosok

Akkreditált panel orvosok Magyarországon, akik az adott országok Nagykövetségeivel állnak kapcsolatban. Dr. Böröcz Zoltán és Dr. Masszi András az ausztrál-, új-zélandi-, kanadai- vízum kérelmeknél az egyedüli orvosok Magyarországon, akiknek az eredményét elfogadják ezen országok. Amerikai Egyesült Államok vízum kérelméhez szükséges kötelező vizsgálat esetén Dr. Böröcz Zoltánhoz is fordulhattok.

Vedd fel velük a kapcsolatot ide kattintva: https://mindenamikulfold.hu/member/panel-orvosok/

ONLINE OKTATÁS

Alexandra M. – Gyógypedagógia és fejlesztő szolgáltatások

2008 óta gyógypedagógus és life coach. Ha a te gyermekednek is vannak tanulási, magatartási problémái, vagy sajátos nevelési igényű, vagy csak anyanyelvi megsegítésre van szüksége, keresd bátran.  

Elérhetőség: https://mindenamikulfold.hu/member/alexandra-m/

István D. – Történelmi és kulturális útiterv, online történelem-felkészítés

Mielőtt elindulnál, ismerd meg a választott országot! Utazás, nyaralás alkalmával is érdemes meglátogatni az ország történelmi, kulturális nevezetességeit. Útitervet készít Neked, hogy tudd, mit érdemes megnézni, mit ne hagyj ki. 

Ide kattintva írhatsz: https://mindenamikulfold.hu/member/istvan-d/

Viki V. – Online videó és life coach

Merd megmutatni magad a világnak! Svájc után, jelenleg Kanadában él családjával, három csodás gyermekkel és anyaként, extévésként ma világszerte online tanítja, hogy hogyan szerepelj a social mediában. Fő területek: online reklám riportok, kisfilmek, videó coaching, mentorprogram, online videó készítés. 

Vikivel itt veheted fel a kapcsolatot: https://mindenamikulfold.hu/member/viki/

Gábor H. – online sakkoktató

Mindig is élete része volt a sakk. Sokáig versenyző volt, az utóbbi öt évben inkább az oktatás élvez prioritást. Főként gyermekekkel foglalkozik, iskolákban, óvodákban, továbbá interneten, de minden korosztályból akadt már tanítványa. A sakk, mint játék, kiváló képességfejlesztő a gyerekek számára. Fejleszti a logikát, a kombinációs készséget és növeli a memóriát.

Keresd Gábort a következő linken: https://mindenamikulfold.hu/member/gabor-h/

TECHNOLÓGIA

Tamás Sz. – esküvő- és rendezvényszervezés, fotózás és filmezés

Húsz éve foglalkozik operatőrködéssel, videovágással. Az évek múltával egyre több saját rendezésű, készítésű kisfilmet alkotott. A filmezés esküvők, rendezvények, videoklipek, kisfilmek, reklámok videózását és vágását is vállalja.

Tamást itt éred el: https://mindenamikulfold.hu/member/tamas-sz/

Advertising Wizard – média, technológia

Az online világnak köszönhetően, határok és távolságok nélkül, egy lépéssel mások előtt szeretnél járni? Magadat vagy cégedet reklámoznád? Külföldi piacokat hódítanál meg a legújabb technológiákkal? Akkor dolgozzunk együtt! Hódítsuk meg a világot!

Elérhetőség: https://mindenamikulfold.hu/member/advertising-wizard/

Zoltán Gy. – Média, filmkészítés

Sokan nem is gondolják, hogy a filmezés nem egy elérhetetlen műfaj. Zoli lehetőséget nyújt professzionális film készítésére bárkinek, elérhető árakon – cégek, szervezetek, vagy akár magánszemélyek számára is. Pár másodperces reklámszpot, vagy nagyobb lélegzetű image – dokumentumfilm vagy filmösszefoglaló a feladat, mindig egy új kihívásként tekint rá, amelyet a lehető legtökéletesebben kíván megvalósítani.

Zoltánnal itt veheted fel a kapcsolatot: https://mindenamikulfold.hu/member/zoltan-gy/

István K. – Webfejlesztő és arculattervező

Amikor külföldre költözünk érdemes lehet már előre felkészülten érkezni újonnan választott hazánkba. Ennek az egyik módja lehet az, hogy egy online üzletet építünk fel már utazásunk előtt, amelyen helyfüggetlenül dolgozhatunk, így új hazánkba érkezesünkkor már felépített üzleti modell várhat minket, ezzel elkerülve a kapkodást és stresszt. Ebben segíthet Neked, hogy modern webes arculattal indulj neki a nagy utazásnak.

István elérhetősége: https://mindenamikulfold.hu/member/istvan-k/

UTAZÁS

Ottó H. – Esküvői fotó, videó, dekoráció

Miamiban élő díjnyertes esküvői fotós. Elegetek van a hagyományos magyar lagziból, és abból, hogy másoknak kell megfelelnetek?

Esküvő magyar pilótával, magyar anyakönyvvezetővel és természetesen magyar fotóssal, Floridában! Azoknak ajánlom Miami óceánpartját, akik nem szeretik a felhajtást, és egy teljesen másfajta esküvő az álmuk. 

Kapcsolatfelvétel: https://mindenamikulfold.hu/member/otto-h/

Nóra S. – Fokváros, Dél-Afrika privát túravezetés

Nóra több, mint öt éve él Fokvárosban, a város szimbólumának számító Tábla-hegy lábánál, amit szívesen mutat meg az arra járóknak, imádja a hegyet! Független útitervezőként egyéni, személyre szabott utakat állít össze pároknak és kis létszámú csoportoknak, igény szerint kalauzolja is őket.

Nóra elérhetősége: https://mindenamikulfold.hu/member/nora-s/

Zsófi P. – Szállás Sunshine Coast-on 

A Queensland egyik legszebb strandjától csupán néhány lépésre fekvő Sunshine Coast tengerparti szállás valóra váltja az álmokat. Gyönyörű kertek, fűtött medence, hívogató fürdő és szauna a teljes kikapcsolódás lehetőségét jelentik. 

Zsófi elérhetősége: https://mindenamikulfold.hu/member/zsofi-p/

Krisztina D. – Portugália idegenvezetés és esküvőszervezés

Krisztina több éve Portugáliában él és kialakult egy portugál-magyar énje, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hitelesen bemutassa ezt a csodás országot. Célja, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva búcsúzz az országtól és alig várd, hogy ismét visszatérhess! 

Keresd Krisztinát a következő linken: https://mindenamikulfold.hu/member/krisztina/

Ági B. – Toszkána – Olaszország, gasztro-, és bortúrák, főzőiskola, esküvő

Ági olasz férjével Toscana-ban él több, mint 10 éve. Sok éve foglalkoznak turizmussal, éttermükben, hotelükben szeretettel várják vendégeiket rengeteg programlehetőséggel: főzőiskola magyar nyelven, gasztro- és bortúrák, szarvasgombavadászat, esküvők.  Ági férje Michelin csillagos séf, nagymamájától tanulta a szakma csinját-binját, és nem is lett volna más alkalmasabb személy erre, hiszen Paolo nagymamája a nápolyi király séfje volt.

Részletek: https://mindenamikulfold.hu/member/agi/

A Minden ami külföld csapatát megtalálod a következő linkre kattintva: https://mindenamikulfold.hu/a-csapat-aki-segit-neked/

Böngészd blogunkat, ahol rengeteg témában találsz cikkeket: https://mindenamikulfold.hu/blog/

Ha pedig valamilyen témában szívesen olvasnál, ajánlj nekünk témát a hello@mindenamikulfold.hu e-mail címen.

Szólj hozzá