Minden Ami Külföld | Kísértés az erdő mélyén - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Berki Patrik új szerepkörben mutatkozik meg, hisz Április 1-jén kerül bemutatásra a 'Kísértés az erdő mélyén' című, általa rendezett film >>>

Kísértés az erdő mélyén

Berki Patrik zenész családba született. Gyerekkorában már színészetbe és előadóművészetbe is belekóstolt, ami nem kis sikerekkel párosult. Rádiós és televíziós showműsorok rendszeres szereplője, Magyarország és Románia egyik legtehetségesebb gyerekszínészeként tartják számon, aki már 14 évesen műsorvezető és szerkesztői állásajánlatot kapott a Bredd rádióban Magyaroszágon. Patrik fontosnak tartja a hagyományőrzést.

Zenei, színészi, írói pályáján a legfontosabb tényező talán maga a hitelesség. Mottója: ” Művészetemmel a békesség hídját  építem  roma és a magyar emberek között”

Patrik idén új szerepkörben mutatkozik meg, hiszen 2022-ben a GG Production által gyártott ‘Kísértés az erdő mélyén’ című filmjének rendezője és forgatókönyvírója lett, amit hamarosan bemutatnak.

Minden Ami Külföld

Kísértés az erdő mélyén

Kevesebb, mint egy hónap múlva, azaz 2023. Április 1-jén mutatják be a Kísértés az erdő mélyén című magyar nyelvű, amerikai feeling-ű misztikus horror / thriller filmet, amihez már az ajánló (teaser) is kikerült.

 

Berki Patrik első rendezésű filmje

A film története a főiskolás hallgató Olivia, és barátairól szól, akik vakációzni mennek egy különleges helyre, hogy a tanév fáradalmait főként aktív időtöltéssel pihenjék ki. Nemsokára aztán különös események veszik kezdetüket a házban ahol megszállnak….

A film főbb szereplői: Caroline Boulton, Balázs Andi, Sebestyén Kátja, Botos Vivien (Békefi Viktória), Kádár Virág, Nagyidai Gergő, Kosik Anita, Dénes Christián, Tripon Diána, Szabó Kevin, Bereczki Bence, és Berki Patrik (Munkácsi Anita). 

Az Április 1-jei eseményen számos magyar és külföldi színésszel, hírességgel találkozhatnak az érdeklődők.  Tehát, Április 1-én 20:00-kezdettel a Lurdy Moziban debütál Berki Patrik filmje ‘Kísértés az erdő mélyén’ címmel!


Jegyek a díszbemutatóra >>> a Lurdy mozi weboldalán <<< érhetőek el KORLÁTOZOTT számban!


“Nagyon várjuk már a díszbemutatót, szeretnénk megmutatni az alkotást, nagyon izgatottak vagyunk mindnyájan! Aki teheti jöjjön és nézze meg a filmet a díszbemutató keretein belül, hiszen arra, hogy minden moziba be kerüljön a film, még várni kell egy kicsit.” – mondta Berki Patrik, a film rendezője. 

Forrás(ok):

Lurdy mozi

Berki Patrik


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá