Minden ami Ausztrália – kvízjáték


Te már mindent tudsz Ausztráliáról? Nézzük, hogy mennyi helyes választ tudsz adni a kvízben lévő kérdésekre! Hajrá!

Ha tetszett, kérjük a kvíz alatti szívecskés lehetőségnél értékeld! Hány szívecskét adnál? Kattints és írj pár sort, köszönjük.Rated 5.0 out of 5
17 August 2021

Nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam Ausztráliáról. A hangulat is remek volt😎 Még több ilyet😍

Dani
Rated 5.0 out of 5
17 August 2021

Nekem nagyon tetszett főleg a filmes kérdések! Szuper lenne ilyen jellegű kvíz még! Írtátok ha van ötlet küldjük. Privátban küldtem pár izgi kérdést 🙂

Rita - Ororsháza

Nem tudtad minden kérdésre a megfelelő választ? Küld el a kérdést, kérdéseket e-mailban és segítünk mi lett volna a helyes!


Lenne olyan kérdés amit érdekesnek találsz és a következő játékunkban szívesen látnál viszont? Nincsen mást teendőd küld el nekünk e-mailban a hello@mindenamikulfold.hu email címre, tegyük próbára a következő kvízjátékosokat!

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

Ha külföldre költöznél, de nem tudod merre indulj, segítünk! Keresd a Minden ami külföld partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!