Minden Ami Külföld | Miss Continent Surfer kalandjai a nagyvilágban - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • mindenamikulfoldmscontinentsurferfo

Miss Continent Surfer kalandjai a nagyvilágban

Ki is az a Miss Continent Surfer? Miért utazik? Mik az álmai? Milyen kalandokra vágyik? Most kiderül. Bemutatjuk Nektek a lányt, aki rengeteg dolgot próbál majd ki szerte a világban. Ő a mi világutazónk, Ti pedig elkísérhetitek őt a mi segítségünkkel. -Paulikovics Réka írása

Miss Continent Surfer bejárja majd gyakorlatilag az egész világot, Európától Amerikán át Ausztráliáig. Élményeket és tapasztalatokat gyűjt, ti pedig a Minden ami külföld oldalán olvashattok majd kalandjairól. 

De lássuk, ki is az a Miss Continent Surfer? 

Főhősünk, (az egyszerűség kedvéért) Miss C.S. egy huszonéves magyar lány. Apukája pedagógus, egy gimnáziumban tanít, anyukája pénzügyi szakember egy multinál. Két testvére van, egy bátyja, aki gazdasági vonalon mozog, illetve egy húga, aki idén érettségizik majd. Tehát hősünk – fogalmazhatunk így – egy átlagos magyar család középső gyermeke. A család Budapesten él, egy társasház harmadik emeletén. A legnagyobb gyermek már kirepült, a nagyfiú a menyasszonyával él szintén Budapesten. 

A mi főhősünk gazdasági végzettséggel rendelkezik, egy hazai középvállalatnál dolgozik, hétfőtől-péntekig, megszokott hivatali idő, biztos közületek is sokan ismerik ezt a helyzetet. A karantén ideje alatt kiderült, hogy gyakorlatilag az összes munkáját el tudja végezni online, ami a későbbiek tekintetében egy elég fontos momentum. 

Miss C.S. rendszeresen mozog, kirándul, szeret bringázni, olvasni, imádja a barátait. Jó élete van, de eljött a nap, amikor azt mondta: Én világot akarok látni. Ismerős érzés? Kalandjai itt kezdődtek, azzal a gondolattal, amikor rájött, több van az életében, mint amit jelenleg él. Mivel elég jól beszél angolul, az alap adott volt ahhoz, hogy elinduljon és körülnézzen, mi is történik Magyarországon kívül, milyen az élet máshol.

A szülei számára egyáltalán nem volt kérdés, hogy támogatják-e a döntésében, hiszen mindig is arra nevelték, hogy azt tegye, amit szeret, és azzal foglalkozzon, ami boldoggá teszi. És ha a lányuknak most ez a vágya, mellette állnak – arról nem is beszélve, hogy a modern technika vívmányaival akár még az Antarktiszról is fel tudják hívni egymást. 

Első lépésként persze a munkájával kapcsolatban kellett intézkedni, maradjon vagy sem, el tudja-e végezni a feladatait a világhálón keresztül akár a világ másik végéből. Miss C.S. megkereste a közvetlen vezetőjét és felvázolta neki, hogy a továbbiakban online végezné a munkáját, mivel külföldön szeretne élni. A terv bejött, a főnöke elfogadta a változást, így jöhetett a következő lépés. És hogy merre indult? 

Miss C.S., ahogy mi sokan, már gyerekkorában is rengeteget álmodozott a világ különböző tájairól, magazinokat lapozgatott, és nézegette a szebbnél szebb helyeket a Földön. Most pedig eljött az ideje, hogy a nyakába vegye a világot és végre ne csak könyvekből, hanem testközelből is megtapasztalja, hogy milyen külföldön. Eldöntötte, hogy ahány helyet csak lehet, felkeres, meglátogat majd és megfogadta azt is, hogy minden helyen elég időt ad magának arra, hogy jobban megismerje a kultúrát, a helyieket. Mindegy, hogy tengerparti vagy hegyvidéki városkáról, napsütéses vagy esős helyről, trópusi vagy havas tájakról van szó, élvezni fogja az ott töltött időt. Ugye, jól hangzik? 

Elsőként, ahogy sok magyar, nem túl messzi helyet választott magának és úgy gondolta, szerencsét próbál Angliában. Célba vette Londont, ahol egyébként is sok ismerőse él, így nem is annyira idegen helyre és idegenek közé kerül, ráadásul még az utazás előtt megbízható forrásból tájékozódhat mindenről.

És hogy mik voltak Miss C.S. első külföldi tapasztalatai? Hamarosan kiderül. 

Főhősnőnk utazásait itt, a Minden ami külföld oldalán fogjuk veletek együtt végigkísérni. Bejárja majd Európát, Ázsiát, Amerikát, Ausztráliát, különböző ismeretekre tesz szert, tanul, fejlődik és ami a legfontosabb, hogy követi az álmait. Tapasztalatai tanulságosak és inspirálóak lehetnek mindazok számára, akiknek csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy megélhessék a vágyaikat és azt az életet éljék, amit igazán szeretnének. 

Külföldre költöznél, de nem tudod merre indulj? Segítünk! Keresd a Minden ami külföld partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő! Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada? Nyelvi nehézségek? Megoldás? Csapat, aki segít Neked!

Ide vagy a bal oldali képre kattintva tudod felvenni egyszerűen a kapcsolatot Partnereinkkel!

Szólj hozzá