KÉRDEZZ FELELEK


Az Amerikai Egyesült Államok a világ első számú nagyhatalma. Eget súroló felhőkarcolók, cowboyok, Wall-street, a híres sárga taxi, hogy párat említsünk azok közül, ami először az ember eszébe jut az országról. Mindenki fejében megfordul legalább egyszer, hogy eljusson Amerikába, legyen az egy utazás, nászút, vagy akár egy új élet reményében. Amerika természeti és kulturális sokszínűsége már több évszázada vonzza ideérkezőket. Amerika az álmok földje és a világ harmadik legnagyobb országa. 

A mai napig sokak nagy álma, hogy eljussanak Amerikávba. Akár egy rövidebb-hosszabb utazás erejéig, vagy netán hosszabb ott tartózkodás vagy letelepedés a cél, mindig érdemes egy ott élőtől tájékozódni a helyi, mindennapi életről.A legtöbb embernek Floridáról a napsütés, a vidámparkok és a nemzeti parkokban élő aligátorok jutnak eszébe. Napsugár államként emlegetik az USA legdélibb államát, ami egykor spanyol gyarmat volt, de ma már jóval több ennél. Az egyik oldalról az Atlanti-óceán, a másik oldalról a Mexikói-öböl határolja a fehér homokos strandok birodalmát, és az állam Amerika harmadik legnépesebb állama. Érdekességképp jó tudni, hogy ha Florida egy különálló ország lenne, akkor ő lenne a világon a 16. legnagyobb gazdaság. Florida államban magasabb az egy főre jutó személyi jövedelem és a munkanélkülésig ráta pedig nagyon alacsony.Tarts velünk egy élő beszélgetésen,

ahol Kingával fogunk beszélgetni,

aki mesél nekünk arról merre érdemes utazni, a mindennapi életről és ellát minket hasznos tanáccsal!


Kinga régóta él az USA-ban és bizalommal fordulnak hozzá magyar honfitársaink. Akár utazni készülsz a tengerentúlra és szeretnéd bejárni Floridát, akár hosszabb távon gondolkozol és helyi segítséget szeretnél magyar nyelven, Kingára biztosan számíthatsz!


2024. május 31-én

magyarországi idő szerint este 21 órakor


VAN KÉRDÉSED?

Kérdezz az élő esemény közben, vagy tedd fel őket ide kattintva akár előre,

NE BÍZD A VÉLETLENRE!


Persze akár szakember segítségét igénybe venni, hisz minden esetben sokat segít abban, hogy gördülékenyen valósítsd meg a terveid, érd el az álmaidat, és kár a felmerülő akadályokat is könnyedén átugord!


KÉRDEZZ ÉLŐBEN!

A június 15-ei esemény alatt természetesen élőben is fogsz tudni kérdezni Krisztiántól, de ha nem várnál addig, akár előre is felteheted kérdéseidet, mert az előre beküldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-feleket.

Fontos, hogy kizárólag a jelenlegi témákkal kapcsolatban feltett kérdések kerülnek megválaszolásra!


Ha valami kérdésre mégsem maradna idő az élő esemény keretein belül, akkor se aggódj, nem hagyjuk megválaszolatlanul, később írásban mindenképp megkapod a választ.


Élőben jelentkezünk majd, de miért érdemes regisztrálni az eseményre?!

  • Előre el tudod küldeni a felmerülő kérdéseid! Ez akkor is jól jöhet, ha valamiért mégsem tudsz minket élőben követni, de utólag visszanéznéd, és szeretnéd, ha a kérdésed megválaszolásra kerülne! A beszélgetés végén a regisztrált jelentkezők által küldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-felelek részt ( így sem biztosított, hogy mindenki kérdésére élőben fogunk tudni válaszolni, de a fennmaradó kérdésekre a válaszokat el fogjuk küldeni!)
  • Kisorsolunk egy INGYENES online konzultációt Kingával,
  • valamint egy 100 utazási élmény posztert.
  • Megnyerheted tovább a ‘Külföldre költözünk kalandjáték, kockázat’ interaktív e-bookot is, ahol te leszel főhős! A játék a válaszaid alapján alakul, miközben rengeteg mindent tanulhatsz!

FONTOS!

A május 31-ei élő beszélgetés során Kinga nem fog vízummal kapcsolatos tanácsot adni! Vízummal kapcsolatos kérdéseiddel hivatalos bevándorlási ügyvédhez kell fordulnod!


↓↓↓RÉSZT VENNÉL A SORSOLÁSON IS?

A NYEREMÉNYEK EGYIKE IS A TIED LEHET, EHHEZ JELENTKEZZ AZ ALÁBBI ŰRLAPON!

Ehhez két pontot szükséges szerezni! Megosztásért és követésért is járnak pontok!

ITT tudod a pontokat megszerezni az alábbi formon. 👇👇

(Sorsoláson csak azok vehetnek részt akik ezen a formon minimum 2 pontot szereznek. Ha segítségre van szükséged ebben, hogy miként működik jelezd nekünk a hello@mindenamikulfold.hu email címen)


Kérjük, ha részt vettél, értékeld az eseményt!

Köszönjük!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

👇👇👇👇👇

Már rendszeres olvasónk vagy?

Kérlek értékeld hírleveleinket, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesszük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Aranyos

Anonim
Rated 4.0 out of 5
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
Rated 5.0 out of 5
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.