KANADÁBA KÖLTÖZNÉK

élő online kérdezz-felelekA hely, ahol jegesmedvék lehetnek a szomszédaid és a csapból is juharszirup folyik! Kanada valódi természeti csoda, ahol hegyek, gleccserek és kristálytiszta tavak várnak.

Kanada “híres” a magas életszínvonaláról,

a kormányzati stabilitásáról és a befektetőbarát üzleti környezetéről, ami miatt vonzó lehetőség a befektetni vágyók számára (is)! A világ egyik legfejlettebb és legnagyobb méretű országai közé tartozik Kanada. Gazdasága sokszínű, és számos ágazatban világszinten kiemelkedő! A természeti erőforrások, mint az olaj, a fa és a bányászt, jelentős bevételt hoz számukra, de a kereskedelem, az informatika, a turizmus és az ingatlanpiac is mind-mind fontos szerepet játszanak.


A csodás természeti környezet lakóit se hagyjuk említés nélkül, hiszen a medvék, a hódok és a cuki mosómedvék is ebben az országban leltek igazi otthonra! De Kanada nem csak természeti látnivalókban gazdag, a városai egyszerűen lenyűgözőek. Ott van például Vancouver, sokszínű kulturális életével, vagy Toronto, a modern világváros. Az emberek nyitottak, barátságosak, vendégszeretők.


Kell ennél több?


Kanada bakancslistás? Hosszabb távú terveid is vannak, szívesen dolgoznál ott, letelepednél? ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK!

IGEN! Legalább is bölcs dolog felvenni a kapcsolatot egy szakértővel, bevándorlási szaktanácsadóval, ha komolyan gondolod, hogy megvalósítsd terveid!

Hogy indulj neki, hol kezd a szervezést, először vízumügyintézéssel kezdj, majd munkakereséssel folytasd, vagy épp fordítva? Munkakeresésben akár Zsuzsi rengeteget tud segíteni, mind a megfelelő önéletrajzzal, mind nemzetközi HR-esként a kapcsolati rendszerét kihasználva megkeresi neked a megfelelő szponzor céget, de még az interjúra is felkészít. Hogy milyen vízummal vágj neki, abban mindenképp Liza lesz segítségedre, aki regisztrált bevándorlási szaktanácsadóként eligazít és kiutat mutat az útvesztőből.


Élő kérdezz-felelek online 2023. december 5-én

a Minden Ami Külföld facebook oldalán

Szilvivel és Lizával kanadai bevándorlási szaktanácsadó partnerünkkel


Milyen nyelvtudásra lesz szükséged? Hogy viheted magaddal a családot is? Rengeteg témakörben választ fogunk adni decemberi élő kérdezz-felelek alkalmával! Mi kell ahhoz, hogy ne legyenek fennakadásaid a vízumigényléskor? Tarts velünk és tudj meg minden lényeges információt, ami segít terveid megvalósításában.

Kérdéseidre is választ fogsz kapni, de ha biztosra szeretnél menni, hogy azok élő adásban megválaszolásra kerüljenek és a nyereményjátékon is részt vennél, akkor mindenképp küldd el kérdéseidet ide kattintva az esemény előtt!


Mikor és hol találkozunk?2023. december 5-én, magyarországi idő szerint 20 órakor online a Minden Ami Külföld facebook oldalán.


Kivel beszélgetünk majd?

A Minden Ami Külföld szakértő partnerével, Lizával, aki hivatalosan bejegyzett bevándorlási szaktanácsadóként, kellő tapasztalattal rendelkezve válaszol majd kérdéseitekre.

Liza maga is Kanadában él. Szakvizsgázott, hivatalosan bejegyzett és felügyelt Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó (RCIC) Torontóban, tagja a Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadók Szervezetének (ICCRC) és a Bevándorlási Szaktanácsadók Kanadai Egyesületének (CAPIC). Szaktanácsadói diplomáját az Academy of Learning főiskolán szerezte, Torontóban. Ezt megelőzően, korábban diplomás pedagógusként és szakképzett tolmácsként dolgozott. Bevándorlóként személyesen is megtapasztalta a bevándorlási procedúra kihívásait. A saját, személyes tapasztalata eredményeként pontosan tudja mit jelent ügyfelei számára egy kanadai munkavállalási- és letelepedési folyamat.


Ha már az esemény előtt felvennéd Lizával a kapcsolatot, vagy egyéni konzultációt szeretnél, ITT megteheted >>>

NÉZD VISSZA AZ ESEMÉNY FELVÉTELÉT!


Kanada bakancslistás? Hosszabb távú terveid is vannak, szívesen dolgoznál ott, letelepednél? ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK!

Kérjük, ha részt vettél, értékeld az eseményt!

Köszönjük!


Rated 5.0 out of 5
18 December 2023

Nagyon jó

Anonim
Rated 5.0 out of 5
9 November 2023

Még csak most találtam az oldalra.

Anonim

Hírlevél feliratkozás

ÉRTESÜLJ első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

Értesülj első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

👇👇👇👇👇

Már rendszeres olvasónk vagy?

Kérlek értékeld hírleveleinket, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesszük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Aranyos

Anonim
Rated 4.0 out of 5
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
Rated 5.0 out of 5
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.