Minden Ami Külföld | Rólam és a Minden ami külföldről
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • szilvi-rolam-minden-ami-kulfold-720-05

Rólam és a Minden ami külföldről

Hogy hogyan jött létre ez az oldal? Szeretem meghallgatni az embereket, az érdekesebbnél érdekesebb élettörténeteket, megismerni sorsukat és segíteni nekik. Így indult az ötlet.

Szilvi írása – Minden ami külföld

Mikor három csodás gyermekemmel és férjemmel mi is külföldre költöztünk, úgy éreztem ezt az ötletemet ideje megvalósítani! Elkezdtük a tervezést és egyben a megvalósítást is. Célunk az, hogy minél szélesebb körben tudjanak Rólunk, a csapatról a Minden ami külföld mögött, akikre minden körülmény között számíthatnak a külföldön élők, vagy a még döntésük előtt állók! Itt vagyunk, segítünk, sokatoknak egyengetjük már az utatokat álmaitok megvalósításához, céljaitok eléréséhez. A többieknek pedig igyekszünk rengeteg tartalommal szolgálni, hogy minél több információhoz juthassatok és ne érjék kellemetlen meglepetések sehol a világban.

Olvasd el a teljes cikket és tudj meg többet Rólam

💥 Hasznosnak találold amit csinálunk, netán már segített a terveid alakításában? Kérlek kattints az alábbi linkre és támogasd munkánkat, hogy további hasznos tartalmakkal tudjunk szolgálni Nektek:

Donate to Szilvia Varadine Diener 💥


Tudtad?

Nagyon szeretjük, ha hangot adsz észrevételeidnek, javaslataidnak! Ha van olyan téma amiről szívesen látnál / hallgatnál beszélgetést, vagy olvasnál a témában vagy szeretnéd ha blogbejegyzésed megjelenne nálunk, ne fogd vissza magad! Meséld el élettörténeted írásban, vagy akár videón egy interjú keretében Velem és segíts Te is másokat ezzel! >>> Írj nekünk e-mailen vagy vedd a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül.


Leszel a Partnerem?

Folyamatosan keresünk együttműködő partnereket és bővítjük ezzel szolgáltatásaink körét, hogy teljeskörű segítséget nyújthassunk a külföldre költözés és külföldi lét során.

Ki szeretne felkészületlenül nekivágni bárminek is? Légy profi csapatunk tagja, adjuk meg a biztonságot és segítsünk együtt mindenkinek, hogy tisztában lehessenek lehetőségeikkel, jogaikkal és ne érje őket meglepetés külföldön!

Ha a küldetésünk azonos, szívesen hallanék felőled!

üdv,

Szilvi

2 Hozzászólás

  1. […] születésnapját e weboldal, no de menjünk is rögtön vissza a történet elejére, amikor is Szilvi 2018.április 06-án felült a repülőre férjével, 5 éves fiúkkal és fél éves […]

  2. |

    […] szerelem projekt ‘szülőanyja,’ Szilvi három csodás gyermekével és férjével költözött külföldre, amikor is úgy éreztem ezt az […]

Szólj hozzá