Minden Ami Külföld | Vállalkozásod van? Ezt ne hagyd ki!
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Dolgozz Magyaroszágon, online vagy bárhol a világban, mi most lehet, hogy épp Téged keresünk! Csapatunk folyamatosan bővül, CSATLAKOZZ!

Vállalkozásod van? Ezt ne hagyd ki!

Immár három éve, hogy létrejött ez a ‘szerelem projekt’ magyar és angol nyelven is. Csapatunkat folyamatosan bővítjük és követőink igényeire szabjuk az elérhető szolgáltatásokat. Ha te is szolgáltató vagy, Magyaroszágon vagy bárhol a világban, most lehet, hogy épp Téged keresünk!

Minden Ami Külföld

A szerelem projekt ‘szülőanyja,’ Szilvi három csodás gyermekével és férjével költözött külföldre, amikor is úgy éreztem ezt az ötletét ideje megvalósítani! Férjével együtt elkezdték a tervezést és egyben a megvalósítást is. Hiába jött egyből a covid világjárvány, őket még az sem állíthatta meg!


A Minden Ami Külföld sikerein felbuzdúlva pedig angol társoldalunk hamarosan elindul!


2022 nyarán ünnepelte a Minden Ami Külföld második fennállását, amikor is méltán érezték úgy, hogy mérföldkőhöz érkeztek. Erről akkor írtunk bővebben, a kezdetekről, ötletekről, költözésről, kihívásokról, a miértekről, úgy ahogy a jelenről és a jövőbeni tervekről is.


Az elsődleges cél mindig is az volt és lesz is, hogy minél szélesebb körben tudjanak honfitársaink a Minden Ami Külföldről és hogy olyan bizalmat építsünk, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy csapatunkra mindig, minden körülmények között számíthatnak! A külföldön élők és a még döntésük előtt állók is, legyen szó rövidebb vagy hosszabb külföldi úthoz, tanulásról, munkavállalásról vagy végleges letelepedésről. Itt vagyunk, segítünk, sokatoknak egyengetjük már az utatokat álmaitok megvalósításához, céljaitok eléréséhez. A többieknek pedig igyekszünk rengeteg tartalommal szolgálni, hogy minél több információhoz juthassanak és NE érjék kellemetlen meglepetések külföldre érve sehol a nagyvilágban.

Segítség oldalunkon országok vagy szolgáltatás típusok szerint is böngészhetnek, hogy megtalálják a számukra kellő és ideális segítséget, ahol azonnal kapcsolatba is léphetnek Velük. A visszajelzéseket is komolyan vesszük, hisz sokan szeretik hallatni hangjukat, sokan osztják meg szívesen saját történeteiket másokkal és vitatják meg azt is, hogy milyen szolgáltatások kellenének vagy épp kellett volna az útjuk során. Együttműködő partnereinket gondosan megválogatjuk és a visszajelzések alapján a kereslethez igazítjuk, a hálózatunkat pedig folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy teljeskörű segítséget nyújthassunk a külföldre költözés és a külföldi lét során is!

Csatlakozz

Ki szeretne felkészületlenül nekivágni a nagyvilágnak?! Légy csapatunk tagja egy olyan együttműködés keretében, amiben mindkét fél csak nyerhet! Adjuk meg a biztonságot és segítsünk közösen mindenkinek, hogy tisztában lehessenek a lehetőségeikkel és tényleg ne érje őket meglepetés külföldön. Ha a küldetésünk azonos, szívesen hallanánk felőled!

A csatlakozás díjmentes! Partnereinket folyamatosan ajánljunk blog cikkeinkben, social média felületeinken, ahol több, mint 50.000 követőnk van és aktív, mindenre elszánt és segítő közösségi csoportjainkban, valamint közvetlenül ügyfeleinknek is. Partnereink egytől egyig egymást is ajánlják az ügyfeleknek, amivel extra jutalékhoz is juthatsz, hisz affiliate programunk keretében minden ajánlás után Te is részesülhetsz jutalékban!

Ahhoz, hogy partnerünk lehess, nem kell mást tenned, mint jelentkezni, majd felvesszük Veled a kapcsolatot és egy rövid egyeztetés után már fel is kerülhetsz honlapunkra! Nincsenek apró betűk….tényleg ingyenes a csatlakozás, nem kell fizetned, mivel csakis a megvalósult ügyfelek és ügyletek után kapunk Tőled jutalékot. Veszteni valód nincs, több ügyfeled azonban egészen biztosan lesz!

Szolgáltatások

Nézz körül jelenleg elérhető szolgáltatási területeink között, de ne ijedj meg, ha a saját szolgáltatásod nincs a listán! Írj nekünk és egyeztessünk! Vállalkozásod lehet Magyarországon, online vagy bármely más országban, csak magyarul vagy angolul és egyéb nyelveken is, várjuk jelentkezésed, hiszen angol nyelvű társoldalunkra is felkerülhetsz, ahol új ügyfelekre tehetsz szert globálisan!

Akik jelentkezését elsősorban várjunk partnereink közé:

  • utazás, idegenvezetés, turizmus
  • szállás, költöztetés
  • külföldi tanulás, munkavállalás, álláskeresés
  • vízum tanácsadás, ügyintézés
  • ügyvédi szolgáltatások
  • könyvelés, vállalkozás, cégalapítás, adótanácsadás
  • nyelvtanár, fordító, tolmács
  • egészségügy

Reméljük hamarosan Partnereink között üdvözölhetünk! 💕

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Szólj hozzá