Szeretnél olyan országba költözni, ahol szinte alig vagy egyáltalán nem kell adóznod a jövedelmed után? Szeretnél külföldön letelepedni, állampolgárságot szerezni? Külföldön céget alapítani, bankszámlát nyitni? Szükséged van támogatásra? Legyen szó coachingról, adózási szakértőről, virtuális asszisztensről, marketing vagy gazdasági szakemberről, partnereink segítenek!

 • Letelepedés, ügyintézés és fordítás, vállalkozás indítása Peruban
  Élnél ebben a lenyűgöző dél-amerikai országban? Netán vállalkozásindításon töröd a fejed? FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Life-, business és karriercoach, mediátor, önismereti terapeuta, életmódorvos

  Üzleti mentorprogram vállalkozóknak, cégvezetőknek. Oktatás, személyre szabott mentorprogramok! SOKKAL TÖBB VAN BENNED, MINT GONDOLNÁD Blanka gyakorlatias, három hónapos intenzív mentorálásával személyre szabott segítségre tehetsz szert. Az …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Vállalkozás Horvátországban, fordÍtás, tolmácsolás

  Sandra a magyar határhoz közel, Horvátországban él és jogi tolmácsként, hivatalos bírósági tolmácsként dolgozik. Vállalkozás Horvátországban Széleskörű tapasztalataival ő biztos segítséged lehet vállalkozás- és cégalapításban, valamint …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Dubaj cégalapítás, vízumügyintézés, ingatlanbefektetés

  Indulj el a siker útján! Krisztáék az Egyesült Arab Emirségekben évek óta sikerrel támogatják ügyfeleik adóoptimalizálási törekvéseit, bármilyen vállalkozási formáról legyen is szó. Többek közt …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Digitális nomád- és üzleti mentor
  Szabadabb életre vágysz? Most lehetőséged nyílik a személyes fejlődésre, vállalkozásod javítására, a digitális nomád életmód megvalósítására!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Horvát-magyar fordító, tolmács, üzleti tanácsadó
  Üzleti tolmácsolás, általános, idegenforgalmi, vagy épp üzleti, ipari, jogi szövegek fordítása horvát-magyar nyelven.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Csomagszállítás, költöztetés, céges áruszállítás, raktározás
  Megbízható kezekben szeretnéd tudni értékeidet az úton? Nemzetközi csomagszállítás, költöztetés, raktározás és céges áruszállítás!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Marketing - erősítsd online jelenléted!
  Tapasztalt marketing specialista több, mint 13 év aktív tapasztalattal a háta mögött. Erősítsd vállalkozásod online jelenlétét!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Német nyelvtanulás, céges tanfolyamok | fordítás, tolmácsolás

  Egyetlen 1 hónapon belül magabiztosabban németül? LEHETSÉGES! Bibiana és csapata személyre szabott és kiscsoportos nyelvórákat nyújt szórakoztatóan, kicsiknek és nagyoknak, hogy könnyebben vidd sikerre a nyelvtanulást. …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Digitális nomád szakértő, vállalkozás- és adózási tanácsadó
  KÜLFÖLDÖN alapítanál céget? Költöznél? Bence letelepedési és állampolgársági kutató aki segít, hogy JÓ DÖNTÉST HOZZ >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Virtuális asszisztens
  FORDíTSD értékes idődet másra, legyen az üzletfejlesztés vagy a családod, én virtuális asszisztensként, 20 éves tapasztalattal támogatlak >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Vállalkozás támogató, projektmenedzser
  ELŐRÉBB szeretnél jutni a Google találati listáján? SEO vagy közösségi média felületeken való költséghatékony hirdetés, dolgozzunk együtt!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Könyvelés Angliában
  Könyvelés, cégalapítás és székhelyszolgáltatás Angliában. Megfelelő könyvelés minden sikeres cég alapja. Bízd profikra a piszkos anyagiakat!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Regisztrált adótanácsadó és coach
  ADÓZÁS, adótanácsadás, bevallások készítése? Optimalizáld céged eredményeit, add felkészült kezekbe céged adóügyeit. Melinda a MEGOLDÁS >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Ausztrál karrier és üzleti tanácsadó
  ÁLMOD, hogy Ausztráliában dolgozz? Szeretnéd tudni, milyen karrier vár rád Ausztráliában? Karrier tanácsadónk Connie várja kérdéseitek!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Új élethelyzet, karrier és vezetői coach
  NEM érzed jól magad a bőrödben? Új ÉLETHELYZETBE kerültél? Nem tudod hogyan tudod legjobban kiaknázni tudásod? Nóra segít! Keresd bátran!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Online videó és life coach 
  MUTASD MEG ki vagy, mit tudsz! Készíts saját video csatornát, törj be a social mediaba! youtube, tiktok videok készítése, PROFIN Vikivel!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Média, filmkészítés
  REKLÁMFILM, kisfilm, dokumentum film, PR vagy image film készítése! Nem tudod, hogyan valósítsd meg filmes ötleted? MINDEN AMI film!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Fordító-tolmács,-szinkrontolmács-lektor | olasz, magyar, angol, spanyol
  HIVATALOS fordítani valód van? Külföldi üzleti partnereddel tárgyalnál? Nem szeretnél félreértéseket? EMANUELE a Te embered!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Angol, magyar, német tolmács és hivatalos fordító
  SZERETNÉD, hogy rendben legyen a fordítandó dokumentumok? Külföldi céged üzleti terve professzionális legyen? HIVATALOS FORDÍTÁS >>>
  Erre van szükségem! Tovább

A marketing és a piaci ismeretek lehetővé teszik, hogy megértsd az adott ország vállalkozási környezetét, az ügyfelek igényeit és a versenytársakat. Ez segít kialakítani egy hatékony üzleti stratégiát, amely lehetővé teszi, hogy céged megfelelő pozíciót érjen el a piacon. Segít neked az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételben és azok megszerzésében is. Az ügyfél megszerzése az új piacon kulcsfontosságú a vállalkozás növekedése és sikeressége szempontjából.  Az online marketing eszközök, saját magad megfelelő online pozícionálása – self branding, a videógyártás mind-mind lehetővé teszik, hogy elérd a szélesebb közönséget és hatékonyabban kommunikálj az ügyfeleiddel.

Az adott országban létrehozott vállalkozásod működése során szükséged lehet további segítségre. Munkádat adózási szakértő, könyvelő, virtuális asszisztens, komplex vállalkozástámogató munkatárs, jogász, coach, üzleti tanácsadó is segíheti. Így minden feltétel adott a sikerhez!