Szeretnél olyan országba költözni, ahol szinte alig vagy egyáltalán nem kell adóznod a jövedelmed után? Szeretnél külföldön letelepedni, állampolgárságot szerezni? Külföldön céget alapítani, bankszámlát nyitni? Szükséged van támogatásra? Legyen szó coachingról, adózási szakértőről, virtuális asszisztensről, marketing vagy gazdasági szakemberről, partnereink segítenek!

A marketing és a piaci ismeretek lehetővé teszik, hogy megértsd az adott ország vállalkozási környezetét, az ügyfelek igényeit és a versenytársakat. Ez segít kialakítani egy hatékony üzleti stratégiát, amely lehetővé teszi, hogy céged megfelelő pozíciót érjen el a piacon. Segít neked az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételben és azok megszerzésében is. Az ügyfél megszerzése az új piacon kulcsfontosságú a vállalkozás növekedése és sikeressége szempontjából.  Az online marketing eszközök, saját magad megfelelő online pozícionálása – self branding, a videógyártás mind-mind lehetővé teszik, hogy elérd a szélesebb közönséget és hatékonyabban kommunikálj az ügyfeleiddel.

Az adott országban létrehozott vállalkozásod működése során szükséged lehet további segítségre. Munkádat adózási szakértő, könyvelő, virtuális asszisztens, komplex vállalkozástámogató munkatárs, jogász, coach, üzleti tanácsadó is segíheti. Így minden feltétel adott a sikerhez!