Minden Ami Külföld | Tanulj INGYEN! - University of British Columbia - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • A University of British Columbia a világ 40 legjobb egyeteme között szerepel, és most számos INGYENES ONLINE KURZUST kínál!

Tanulj INGYEN! – University of British Columbia

Szeretnéd bővíteni tudásod és a világ egyik legjobb egyetemén tanulni? Ne is keress tovább! A University of British Columbia (UBC) legújabb kezdeményezése, hogy világszerte magas színvonalú oktatást kínál a tanulóknak – INGYENES ONLINE KURZUSOKAT!

Írta: Ildi – Minden Ami Külföld

University of Columbia

A University of British Columbia a kutatás és az oktatás világszerte elismert központja, amely folyamatosan a legjobb 40 egyetem között szerepel a nemzetközi rangsorban. A tudományos kiválóság iránti elkötelezettségével és a mindenki számára hozzáférhető oktatás iránti szenvedélyével a UBC most ingyenes online kurzusok nagy választékát kínálja a tanulóknak világszerte. Nem is kell egészen Kanadáig utazni, hiszen minden kurzushoz kényelmesen otthonról is, bármely országból hozzáférhetsz!

Akár szakmai készségeidet szeretnéd fejleszteni, akár egy teljesen új területet szeretnél felfedezni, vagy egyszerűen csak a kíváncsiság hajt, a UBC ingyenes online kurzusai mindenképp kiváló lehetőséget nyújtanak tanulmányi céljaid eléréséhez! Az üzleti és műszaki területektől kezdve a humán és természettudományig számos tantárgy közül választhatsz, amelyeket a UBC magasan elismert oktatói tanítanak.

Miért érdemes a UBC ingyenes online kurzusain tanulni?

1️⃣ Világszínvonalú oktatás: Az oktatók, – akik saját területükön mind-mind vezető szerepet töltenek be, – hatalmas szakértelemmel biztosítják a magas színvonalú tanulási élményt.

2️⃣ Rugalmasság: Tanulj a saját tempódban és a saját időbeosztásod szerint. A UBC online kurzusai biztosítják a szabadságot, hogy ott és akkor tanulj, ahol és amikor megfelel.

3️⃣ Változatos tanfolyamok, nagy választék: Böngéssz a tanfolyamok egészen széles skáláján, ami nagyon különböző érdeklődési köröket és karrier vágyakat elégítenek ki.

4️⃣ Nemzetközi tanulói közösség: Részese lehetsz a világ minden tájáról érkező tanulók online közösségének, elősegítve a kulturális együttműködést.

5️⃣ Ingyenes: Igen, jól olvastad! A UBC online kurzusai teljesen ingyenesek, megszüntetve a pénzügyi akadályokat és mindenki számára elérhetővé téve a felsőoktatást.


Induljon el egy izgalmas tanulmányi úton a University of British Columbia-n! Jelentkezz be egy ingyenes online kurzusra! A kínálat böngészéséhez és a beiratkozáshoz látogass el az egyetem online tanulási platformjára, és kezdésnek regisztrálj egy felhasználói fiókot.

Ne hagyjd ki ezt a hihetetlen lehetőséget,

hogy a világ egyik vezető egyetemén tanulhass!

Csatlakozz a UBC ingyenes online kurzusaihoz, és fedezz fel valami újat!


Tudtad?

Egy iskola a Fülöp-szigeteken teljes egészében újrahasznosított üdítős palackokból épült fel??? Gondolom nem is csoda, hogy az online tanfolyamok egyre népszerűbbek!


Nehezen tudod eldönteni, mi a legjobb Neked?

Segítségre van szükséged ahhoz, hogy meghozd a legjobb döntést, és átbeszéljétek a lehetőségeidet, amely végső soron az egész életed fenekestől felfordítaná?


Tanulmányi és karrier-tanácsadás


Hogy érzed magad a bőrödben? Szeretnéd tudni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a tehetségedből, vagy melyik karrierút lenne a legideálisabb számodra?


Segítségre van szükséged ahhoz, hogy megtalálja a helyed a világban?


Nóra közgazdász, rengeteg tapasztalattal rendelkezik tanácsadás és menedzsment területeken. Vedd fel vele a kapcsolatot, és ő átbeszéli veled az összes lehetőséget és opciót, ami mellett biztosan rávezet a helyes útra! >>>

Forrás(ok):

UBC

Educational facts


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá