Minden Ami Külföld | Tegnap este megvolt az első!
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • podcast concept mock up

Tegnap este megvolt az első!

Tegnap este megvolt az első podcaster online kötetlen beszélgetős est! Izgalmas kihívással néztünk szembe! Kitaláltuk, megszerveztük és megtartottuk! 2021. március 31-én a Minden ami külföld szervezésében az első magyar nyelvű online beszélgetős est lezajlott! Te ott voltál?

Facebook eseményt hoztunk létre sokan érdeklődésüket fejezték ki, többen részt is vettek! Nézzük az eredeti kiírás szerint, mi is volt az elképzelés:

“Dobjuk össze amink van, osszuk meg a tapasztalatainkat, segítsünk egymásnak! Ha most tervezed, hogy podcast csatornát indítanál vagy már van saját és szeretnél segíteni másoknak vagy segítséget kérnél, tanulnál mások tapasztalataiból akkor tarts velünk március 31-én magyarországi idő szerint este 20 órától.
Fő témák: technológia, podcast felületek, marketing, saját tapasztalatok, mire figyeljünk oda, hogyan tudunk együttműködni és egymást erősíteni
Jelentkezés: a rendezvény ingyenes, de regisztráció köteles. A hello@mindenamikulfold.hu email címre küldd el jelentkezésed. Email tárgya: PODCAST és ha már van saját podcast csatornád küldd el a nevét. Legkésőbb március 25-ig várjuk a jelentkezéseket.
Zoom-on keresztül fogunk találkozni. Töltsünk el egy kellemes estét, tervezzünk, szervezzünk.( A rendezvény magyar nyelvű, de ha van saját podcast csatornád, de annak nem magyar a nyelve akkor is szívesen látunk.)”

Összedobtuk amink van 🙂

Mi lett ennek az estének az eredménye?

Igény lenne ilyen rendezvényekre? IGEN a válasz!

Egymás támogatása? Együttműködés? IGEN a válasz!

Technológiai segítség? Tapasztalat megosztás? IGEN a válasz!

Hamarosan szervezzük a következő rendezvényt, ha segítenél ennek megszervezésében örömmel vesszük! Írj emailt a hello@mindenamikulfold.hu email címre és tervezzünk, szervezzünk!

Szólj hozzá