Minden Ami Külföld | Ufo túra? - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • 1200x630ufofo

Ufo túra?

Vajon léteznek földönkívüli értelmes lények? Van máshol is élet az univerzumban? A legnagyobb emberi arrogancia erre azt válaszolni, hogy „nincs”. A világegyetem végtelen, sőt még a végtelenhez képest is folyamatosan tágul. Hogyan gondolhatjuk azt, hogy csak mi létezünk ebben a végtelenben?- Kosza írása

A szeptikusok azt hangoztatják, hogyha lennének, akkor tudnánk róluk és tömegével meglátogattak volna minket, felfedték volna létezésüket. Kérdem én, hogy mi miért nem látogattuk meg még őket? Tudom! A technika még nem teszi lehetővé, de lehet még az ő technikájuk sem. Sok ufo észlelés volt már a világban, de az összeesküvés elmélet gyártók szerint, -akik hisznek a földönkívüli életben -a kormányok ezt eltitkolják, hogy ne keltsenek pánikot. Milyen jó lenne, ha egy jóval fejlettebb civilizáció meglátogatna bennünket és átadná tudását. Kinyílna az univerzum előttünk, lenne, újra felfedeznivaló az emberiség számára! 

képek: pixabay.com

Aki szereti az ufo sztorikat, és van rá lehetősége, érdemes felkeresni néhány helyet, ahol sűrűn „látni” azonosíthatatlan repülő tárgyakat. 

Nevada, Amerika sivatagos része, kedvelt hely az ufo hívők számára. Itt van a híres és titokzatos 51-es körzet, ahol állítólag a lezuhant és elfogott idegen lényeket és technikát tárolják és tanulmányozzák. Bár a támaszpontot megközelíteni nem nagyon lehet, hiszen 100 kilometeres biztonsági zóna veszi körbe, ahova, ha betéved valaki számíthat rá, hogy nem ússza meg szárazon… Itt sok az észlelés, amit a hivatalos szervek azzal indokolnak, hogy nem földönkívüli technika, hanem szuper titkos repülő fejlesztések eredményeit figyelheti meg néhány szerencsés és türelmes „kukkoló”. Amerika északi részén húzódó Cascade hegység is hemzseg az észlelésektől. Ha valaki rászánja magát egy amerikai túrára, lesz bőven lehetősége földönkívüliek után „nyomozni”. Külön erre szakosodott vezetők és boltok várják itt az érdeklődőket. 

Nevada, USA
Cascade

A hidegháború alatt szinte hermetikusan elzárt Szovjetunió is kedvelt ufo „leszálló” hely volt, de ezeket, csak mostanában kezdik elismerni, feloldani a titkos iratokat, bemutatni az orosz vezetők. Szibéria csillagos tiszta egén is többször észleltek „idegen” gépeket a légierő pilótái. El kell ismerni, hogy ezek nagy részéről kiderült, hogy csak a „kíváncsi” Nato felderítő gépei voltak. 

Kiev

Van egy olyan teória, hogy azért ezeken az elhagyatott helyeken – ahol a sok titkos bázis található – van legtöbb észlelés, mert az idegenek az atomfegyverek felhasználást felügyelik, nehogy az emberiség kiirtsa saját magát. Így fordulhat elő, hogy hazánkban is volt ufó jelenlét, méghozzá többször a Kiskunlacházi és Mátyásföldi katonai repterek térségében, ahol köztudott, hogy atomfegyvert tároltak a szovjetet hazánk területén. 

Annyi bizonyos, hogy legtöbb feltűnés katonai objektumok környezetében volt, tehát akár lehetséges is ez az elképzelés. Jó, hogy vigyáznak ránk… 

Pont ezért hivatkoznak az ufó tagadók arra, hogy mivel katonai támaszpontok mellett voltak ezek a furcsa dolgok, valószínű, hogy csak újonnan fejlesztett gépekről van szó és nem földönkívüli technológiáról. 

Nem tudom mi az igazság, és valószínű mi egyszerű emberek sosem fogjuk megtudni. Hogy jártak e már itt vagy sem szerintem nem is olyan fontos. A lényeg az, hogy biztos, hogy léteznek, csak lehet, hogy még ők sem rendelkeznek olyan technikával, mint mi, hogy eljussanak hozzánk. Ne feledjük a végtelen olyan „mérték” amit fel sem tudunk fogni! 

Egyenlőre be kell érnünk a sáros kis kék bolygónkkal, itt kell megismernünk az egzotikumokat. A világegyetem, az univerzum még várhat…

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá