Minden Ami Külföld | A világ legnagyobb legóboltja Sydneyben? Igen! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Imádod a LEGO-t? Ausztráliába utazol nemsokára? A világ legnagyobb legóboltja Ausztráliában? Sydneyben nemsokára megtalálod!

A világ legnagyobb legóboltja Sydneyben? Igen!

Már legórajongó vagy? Gyermeked most ért a megfelelő korba és várod, hogy újra lelkesen és legálisan építhesd a legószobrokat? Netalán még Ausztráliában is élsz? Van egy jó hírünk, a világ legnagyobb legóboltja Sydneybe költözik!

Írta: BOGI – Minden Ami Külföld

Valami régi – valami új

Az új bolt 900 négyzetméterével lepipálja a LEGO londoni Leicester Square-i zászlóshajóját, de a New York-i, hongkongi és koppenhágai üzlet mellett sem kell szégyenkeznie majd. A LEGO szerelmesei egy újabb, különleges otthonra lelnek az ausztrál nagyvárosban. A jó hír, hogy nem csak a szokásos legókészleteket vásárolhatod meg, hanem sok különlegességgel is várnak majd. Az ausztrál kultúra számos meglepetést tartogat, itt írtunk egy-két különlegességről.

Mire számíthatsz?

Itt lesz Ausztrália legelső Minifigura-gyára, ahol saját magad (vagy bárki más, akit csak akarsz) LEGO változatát is elkészítheted! Vajon kit választasz elsőként, a férjed, feleséged, vagy a házikedvenceket? Akár az egész családod miniváltozatát is elkészítheted.

Az új, magával ragadó üzlet kreatív játékélményeket kínál majd, természetesen utalásokkal az ausztrál kultúrára, amelyek biztosan maradandó emlékeket szereznek minden ausztrálnak és a világ minden tájáról ideérkező látogatónak” – mondta Troy Taylor, a Lego Australia and NZ alelnöke és ügyvezetője.

Érdekel milyen különleges állatok élnek Ausztráliában? Itt olvashatsz róluk!

Milyen lesz?

Az üzletben exkluzív, nagyméretű, legótéglából épített funkciókat is találhatunk majd, amelyek a helyi építészetből merítenek ihletet, a design pedig az “Ausztrália történelme, sztorijai” alapján készül majd. A Lego helyi élményei közé tartozik majd egy ’Mesélő fal’, ahol a vásárlók interjúk és videók segítségével bepillanthatnak a “kulisszák mögé”. DE személyes élmények és tapasztalatok nélkül sem maradunk hiszen, lesz egy olyan része is az üzletnek, ahol az érdeklődők felfedezhetik az első Lego Minifigura gyárat Ausztráliában.

A következő kihagyhatatlan élményelem, ahol a helyszínen építhetünk, a különböző ausztrál tematikájú játékterek, de lesznek még hatalmas LEGO-szobrok, játékos építő kihívások és persze LEGO-rendezvények is!

Küldetés

“A LEGO Csoport küldetését támogatva, hogy inspirálja és fejlessze a jövő építészeit, az új, magával ragadó üzlet kreatív játékélményeket kínál majd, tematikus, ausztrál terekkel, amelyek biztosan maradandó emlékeket szereznek mindenki számára – jegyezte meg Troy Taylor, a LEGO AU and NZ alelnöke és ügyvezetője.

A világ legnagyobb LEGO áruháza – és hamarosan a LEGO új zászlóshajója – hivatalosan még ebben az évben megnyitja kapuit a Pitt Street Mallra néző Sydney Arcade-ban. Ha más miatt nem is, az epikus, 2083 darabos Concorde készlet miatt is érdemes lesz ide ellátogatni!

Tudtad?

A neve a „Leg godt” – azaz „Játssz jól” dán kifejezésből ered. Különleges egybeesés, hogy a szó latin jelentése „Összerakom”. Az első LEGO figurákat csak 1975-ben kezdték el gyártani, de ezek a mai modern, sokféle színes egyéniségekkel ellentétben arc és nem nélküli babák voltak. 1978-tól jelentek meg a piacon a ma ismert figurák. Az első egy rendőr volt, a LEGO város szetthez. A Föld LEGO-lakossága 1978 és 2006 között elérte a 4 milliárdot. Ebben az ütemben haladva 2019-re már több LEGO baba él a Földön, mint ember.


Ausztráliába vágysz? Vanda, nem csak a vízumigénylésben nyújthat segítséget, de egy komplett és költséghatékony útiterv összeállításában is, ami tartalmazza az összes fontos és szükséges információt Ausztráliáról. Gyorsan, egyszerűen is igényelhetsz  >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!


Forrás(ok):

Bosshunting

Insider retail

Concrete Playground

LEGO

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá