Minden Ami Külföld | Mindent tudsz Új-Zélandról? - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • A kiwik földje nem hiába olyan népszerű! Nálad is bakancslistás? Akkor érdemes felmérni mennyi mindent is tudsz a szigetországról!

Mindent tudsz Új-Zélandról?

A kiwik földje nem hiába olyan népszerű bevándorlási ország! Ha a Te bakancslistádon is ott szerepel valamilyen formában Új-Zéland, legyen az rövidebb vagy hosszabb távú utazás vagy letelepedés, az alábbiakban érdemes felmérni mennyi mindent is tudsz a szigetországról!

Írta: Niki – Minden Ami Külföld

Fontolgatod, álmodozol, vagy már konkrétan tervezed, hogy egy időre ellátogatsz ebbe a világ másik lévő gyönyörű országba? Utaznál, bejárnád a szigeteket? Tanulni indulsz, netán egy teljesen új életet kezdenél ott?

Bármilyen cél is lebeg a szemed előtt, mindenképp érdemes kitölteni az alábbi kiwi kvízünket, hogy lásd, vajon…Ne csak álmodozz, hanem valósítsd is meg az álmaidat!

Ha Új-Zéland az álmod, Petra regisztrált bevándorlási ügynök, aki biztos alapokra helyezi a kilátásaidat, hiszen személyre szabottan segít ügyfeleinknek a költözés és bevándorlás terén. Kizárólag új-zélandi bevándorlással foglalkozik és ő maga is ott él családjával. Keresd bizalommal!


Munkát keresnél? Nemzetközi karrier tanácsadásban, munkakeresésben segíthet neked Zsuzsi, ha azon gondolkodsz, hogy Új-Zélandon (vagy akár Kanadában, Angliában, Ausztráliában) folytatnád a karriered. Egy konzultáción át fogja beszélni Veled a céljaidat, személyes hátteredet, lehetőségeidet és munkavállalási esélyeidet, valamint segíthet munkáltatói szponzor keresésben!


Minden ami Új-Zéland

 Ajánlom figyelmedbe a Zsuzsi által írt remek e-bookot, ha a kiwik földje a célod! Azzal a céllal íródott, hogy segítsen mindenkit, akik az előtt a fontos döntés előtt állnak, hogy belevágjanak-e a nagy kalandba. Költözzenek-e Új-Zélandra vagy sem?! Ebben az első könyvében Zsuzsi univerzálisan ad áttekintést olyan általános témákról, ami mindenki számára érdekes és hasznos lehet.

Becsületkassza alapon lehet a tiéd a képre kattintva:

minden-ami-külföld-új-zéland-ebook-kisokos

This image has an empty alt attribute; its file name is petra-uj-zeland.png

Letelepedés Új-ZélandonA kiwik földje nem hiába népszerű bevándorlási ország!Ha te is fontolgatod, tervezed, hogy egy időre ellátogatsz ebbe a gyönyörű szigetországba, utaznál. tanulnál, netán hosszú távú letelepedésen gondolkozol, Petra biztos alapokra helyezi a kilátásaidat, hiszen személyre szabottan segít ügyfeleinek a költözés és bevándorlás terén. Kizárólag új-zélandi  bevándorlással foglalkozik és ő maga is ott él családjával. Keresd bizalommal!
Olvass tovább a témában, nézz videókat vagy hallgasd meg podcast adásainkat: minden ami Új-Zéland!Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!


A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

1 hozzászólás

Szólj hozzá