Minden Ami Külföld | Évzáró 2022 - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • persze nem az iskolai évzáró, bár Ausztráliában tényleg most zárják a tanévet és nyári szünidő van... itt pedig mást, de MI IS BEFEJEZTÜK! >

Évzáró 2022

no nem az iskolai évzáróra gondolunk, bár Ausztráliában tényleg decemberben zárják az iskolai tanéveket, hiszen ott ilyenkor van nyár. Így a kenguruk földjén nyilvánvalóan most van a nyári szünet! Magyarországon azonban tél van, és bizony karácsony után búcsúzunk is az idei évtől.

Írta: Niki – Minden Ami Külföld

2022, a pandémia után szabadon

Egyik válságot másik követ, ilyen korszakot élünk. 3 éve ilyenkor nagyjából mindenkinek hirtelen átalakult az élete.. teljesen felfordult és átváltozott a világon minden a koronavírus járvány miatt. Ha nem is a járvány miatt, de azóta sincs másképp,  hisz sorban kapjuk a megpróbáltatásokat, ami által sok esetben értékrendünk is megváltozik.

Lassan három éve, hogy útnak indult a mindenamikulfold.hu, ahol nem csak az azt megelőző 15 éves vízumtanácsadói tapasztalatunkat kezdtük tovább kamatoztatni, annál sokkal de sokkal többet terveztünk. Két éves fennállásunk alkalmából írtunk korábban egy bejegyzést, honnan is indult és merre tart ez a szerelemprojekt.

Az idén (is) sok minden történt

  • szolgáltatói körünk bővült, több országról is juthattok hasznos információhoz és segítséghez
  • elindult és sikeresen működik partnerprogramunk, ami által Te is extra  bevételhez juthatsz
  • hírlevél feliratkozóinkat nem bombázzuk feleslegesen,  szabadon választhatod pontosan azt, ami Téged igazán érdekel. Csakis arról kapsz hírlevelet ami számodra releváns lehet
  • elkészült az első e-book mindazoknak, akiknek sikeres IELTS nyelvvizsgára lenne szükségük, ezzel biztosra mehetsz! elérhető a mindenamikulfold.hu oldalán
  • az IELTS kézikönyv sikerein felbuzdulva hoztuk létre a több mint 100 oldalas e-bookot azoknak, akik az ausztrál kontinensre készülnek. Az Ausztrál kisokos
  • a háttérben folyamatos,  aktív munka zajlik és csapatunk az idén két állandó fővel is bővült

Mertünk nagyot álmodni

és nem is akarunk felébredni, megyünk tovább az álmaink felé. Az elmúlt időszakok sokunk számára változásokat hozott és őszintén bízom benne, hogy ezek a változások végül mindenki számára jó irányba vezetnek.  Mikor a mindenamikulfold.hu megalakult, akkor széleskörően kezdtük körbejárni a külföldre költözés témakörét mindazoknak és mindazokkal, akik csak kacérkodnak a gondolattal,  rövidebb távon terveznek külföldön eltölteni egy kis időt vagy épp letelepedést terveznek egy idegen országban. Teljeskörű felkészülési lehetőséget és egy olyan biztonságot terveztünk adni az embereknek, ami máshol nincsen, – ez a fő küldetésünk.

Egy csónakban evezünk

Sosem buzdítunk senkit arra, hogy elhagyja Magyarországot, de ha rövidebb vagy hosszabb távon mégis erre kerül sor, akár tanulás, akár munkavállalás céljából, akkor egy idegen országba érve megkímélheted magad a kellemetlen meglepetésekről, amennyiben előre és kellőképp felkészülsz rá! Hidd el, tudjuk miről beszélünk, hiszen mi is végigjártunk egy elég rögös utat, pontosan ezért dolgozunk azon nap, mint nap, hogy ez a küldetés teljeskörű segítséget nyújtson és a legnagyobb biztonságban érezhessétek magatokat attól a perctől kezdve, amikor egy külföldi út gondolata még csak épp, hogy körvonalazódik benned.

Örülök, hogy itt vagy

Sokat köszönhetünk Neked, aki olvasod a bejegyzéseinket, hírleveleinket, esetleg segíthettünk már vagy dolgoztál együtt partnereinkkel.

Szívből örülök, hogy továbbra is együtt megyünk előre, hogy nyomon követed munkásságainkat és biztosítunk róla, hogy jövőre is ugyanúgy számíthatsz Ránk, mi itt leszünk minden tudásunkkal és szeretetünkkel. Facebook csoportunk tagjai rendkívül aktívak, itt egy igazi, segítő közösségre lelsz.

Itt a vége

persze nem az iskolai évzáró, bár Ausztráliában tényleg most zárják a tanévet és nyári szünidő van... itt pedig mást, de MI IS BEFEJEZTÜK! >
persze nem az iskolai évzáró, bár Ausztráliában tényleg most zárják a tanévet és nyári szünidő van... itt pedig mást, de MI IS BEFEJEZTÜK! >

Nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk, hogy sokat dolgoztunk idén is, tényleg Ránk fér a pihenés. Igaz, a karácsonyi visszavonulás alatt sem áll meg az élet, de lelassítottunk. Köszönjük a türelmet így az ünnepek alatt és kérjük, hogy még egy kicsit tartsatok ki, hiszen legtöbb szolgáltató partnerünk is ilyenkor piheni ki az egész évet és csak január 9-től dolgozik újra, így a megkeresésekre nagy valószínűséggel január első, de legtöbb esetben második és harmadik hetében kaptok választ.

2023

A következő évnek is sok tervvel ugrunk neki, hisz mint említettünk, tovább álmodozunk és haladunk is kitartóan céljaink felé. Szolgáltatási területeink és partnereink száma folyamatosan bővül, ez jövőre is így lesz. Több célországról tájékozódhattok majd, illetve több rendezvényről is értesülhettek.

Követőink egytől egyig a fejlődésünk mozgatórugói is, akik véleményét és visszajelzéseit nagyra tartjuk! Nap mint nap értetek dolgozunk, nektek szeretnénk segíteni. Ha megosztjátok velünk milyen témát boncolgassunk, akkor tudjuk mi az, ami igazán érdekel Titeket és tudunk segítségetekre lenni és minél több hasznos tartalommal szolgálni. Kérlek ne fogd vissza magad, meglátásod fontos számunkra, visszajelzésedet itt tudod eljuttatni hozzánk.

Ha tetszik amit csinálunk és amennyiben megteheted, támogasd munkásságainkat erre a linkre kattintva és válaszd mi magad mennyivel segítenél egyszeri alkalommal, vagy akár havi szinten. Bármilyen apró támogatást előre is köszönünk!

Sikerekben gazdag, boldog új évet és kívánjuk, hogy Te is valósítsd meg álmaid 2023-ban!

Ne feledd, ha segítségre van szükséged, keress minket bizalommal!

persze nem az iskolai évzáró, bár Ausztráliában tényleg most zárják a tanévet és nyári szünidő van... itt pedig mást, de MI IS BEFEJEZTÜK! >

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Szólj hozzá