Minden Ami Külföld | KATAsztrófa - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • kata-change-bence-ajanlo-1200x720px

KATAsztrófa

Vállalkozóként Te is érintett vagy a KATA módosítások terén? Kíméletlenül sújtott le az új törvényjavaslat.

Írta: Niki – Minden ami külföld

Sokan eveznek egy hajóban, de ez ismét egy olyan terület, ami egymásnak tudja ugrasztani az embereket akik amúgy együtt vannak abban a bizonyos hajóban. Akár közvetlenül érint a jelenlegi KATA változás, akár nem, egy biztos, hogy mindenkire hatással lesz, hiszen az árak alsó hangon is 10-30%-al emelkedhetnek, sőt valószínűleg emelkedni is fognak, mert az áfát és egyéb adót sajnos végül a fogyasztókra terhelik. Másrészt pedig a kisvállalkozók közül sokan kiesnek majd a durva szigorítások miatt.

Vállalkozóként nehéz dolgod lesz, hiszen csupán néhány hét alatt várják el, hogy átszervezd az életed, ami sehogy sem kéne, hogy így rendben legyen. Ez nem egyszerű feladat!

Sokan érzik magukat most tehetetlennek. Mindenki él, tervez, majd újratervez. Változni és változtatni ér, sőt ez az egyetlen biztos dolog a világon….

…a változás!

Tegnap a Portfolio.hu-n megjelent egy érdekes cikk, miszerint a digitális ágazatokban dolgozókat is nagymértékben érinti, így az IVSZ például próbál új adónemet javasolni a KATA kapcsán a tömeges elvándorlás megakadályozása érdekében. No de láthatóan sokan lesznek azok, akik az ország elhagyását tervezik még így is.


Külföldi cégalapítás, adózási tanácsok

A Minden ami külföld partnere, Bence egy kiváló szakember, aki főállású kutatója a nemzetközi adózási kérdéseknek, cégalapításnak, letelepedési és állampolgársági programoknak, a legjobb ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozik. Ha fontolgatod a költözést egy olyan országba, ahol szinte alig vagy egyáltalán nem kell adóznod a jövedelmed után, szeretnél külföldön céget alapítani, vedd fel Vele a kapcsolatot és ismerd meg a lehetőségeidet, Bence kiemelkedő ismeretekkel rendelkezik!

Menj biztosra Velünk

A tervezés első pillanatától, mikor még csak külföldre vágysz, mi itt vagyunk hasznos információkkal, tanácsokkal, hogy ne érjenek meglepetések, hogy a bizonytalanság ne legyen ott veled, mint egy nyomasztó „csomag”.

Ne fogd vissza magad, nézz körül és bátran kérj segítséget regisztrált partnereinktől és a célországban élőktől, hisz lényeges, hogy felkészült legyél! Fontos, hogy megfelelően képben legyél még a külföldre való utazás előtt, az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a „Minden ami külföld” teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén: Jogászok, nyelvtanárok, utazási-, pénzügyi-, szociális-, vagy akár önismereti-, és lelki tanácsadók is várnak szeretettel, hogy tényleg ne érjenek meglepetések. 


Tudtad?

A KSH adatai szerint, a népesség összesítő alapján 2010 óta folyamatosan csökken Magyaroszág népessége. A magyarok kivándorlók száma 2015-ig emelkedett, majd csökkenni látszott egészen 2 évvel ezelőttig. Azóta ez a szám ismét emelkedik.

Szólj hozzá