Minden Ami Külföld | Mi is döntöttünk! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • minden-ami-külföld-döntöttünk-nyereményjáték-ausztrália-új-zéland

Mi is döntöttünk!

A minap gondoltunk egyet és megkérdeztük egy Facebook csoportunk tagjait, hogy közülük ki az akinek Ausztrália és ki az, akinek Új-Zéland az elsődleges célja.

Írta: Niki – Minden ami külföld

Tudtad, hogy ez a csoportunk egy fantasztikus közösség, ahol Ausztráliába és Új-Zélandra készülő vagy már ott lévőkkel kapcsolódhatsz? Nagyon örülünk, hogy rendkívül aktív tagok és csakis egymást segítő emberek alkotják ezt a csoportot! Amikor a szóban forgó kérdést feltettük, akkor természetesen itt legfőképp azoktól vártuk a választ, akik még az út előtt állnak vagy még csak álmodoznak életük nagy kalandjáról.

Az utóbbi hetekben ismét sokan csatlakoztak és számtalan megkeresést kaptunk mi és partnereink egyaránt. Ezért hoztunk meg egy döntést! Akiknél Ausztrália vagy Új-Zéland a cél, azoknál azt látjuk, hogy sokan nem is tudják milyen lehetőségeik lennének pontosan. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani. Úgy gondoljuk, hogy egy remek lehetőséget biztosítunk ezúttal azoknak, akiknek Ausztrália a cél:

Az alábbi űrlap kitöltői között kisorsolunk három szerencsést, akinek az önéletrajzát egy egyéni konzultáció keretében DÍJMENTESEN kiértékeljük és elmondjuk milyen úton tud elindulni ausztrál álmai eléréséhez! Jól hangzik, igaz?

Akkor se búsulj, ha kiwi földre vágysz!

Aki Új-Zélandról álmodozik se csüggedjen, hiszen hamarosan arra is lesz egy hasonló, fantasztikus lehetőség, amikor is egy kvíz játék keretében kettő szerencsés nyerhet egy-egy konzultációt partnereinkkel. Az alábbi űrlap kitöltésével biztos lehetsz benne, hogy a részleteket Te is első kézből kaphatod majd!

(az alábbi űrlap kitöltői nem vesznek részt a fenti nyereményjátékban, ahhoz a fenti űrlap kitöltése szükséges)

Átfogó képet szeretnél a szigetországról mielőbb?

Ha minél előbb szeretnél több információhoz jutni, akkor ajánlom figyelmedbe Zsuzsi, új-zélandi karrier tanácsadó e-bookját, az Új-Zéland kisokost, amihez a képre kattintva juthatsz hozzá.

És hogy egy karrier tanácsadó miben is tud segíteni Neked? Akár az ottani munkavállalásról, munkamorálról vagy a szigetországbeli valós életről szeretnél többet tudni, Zsuzsi személyre szabottan fog Neked segíteni.

Új-zélandi vízum kérdésekben viszont csak és kizárólag regisztrált bevándorlási ügynök adhat tanácsot hivatalosan, így Petra lesz az, akivel fel tudod venni a kapcsolatot. Ilyen nagy kérdésekben rendívül fontos, hogy felkészült légy még a külföldre való utazás előtt az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a Minden ami külföld teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén, hogy Téged biztosan ne érjenek meglepetések külföldön!


2 Hozzászólás

Szólj hozzá