Minden Ami Külföld | Ki ne szeretne játszani?! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • kiwi-kviz-uj-zealand-minden-ami-kulfold-nyeremenyjatek-konzultacio-19

Ki ne szeretne játszani?!

Ahogy egy korábbi írásunkban már említettük, kvíz játékkal készülünk azoknak, akik Új-Zélandra vágynak!

Írta: Niki – Minden ami külföld

Amikor korábban megkérdeztük egy fantasztikus közösség tagjait, hogy Ausztrália vagy Új-Zéland-e az álmuk, legtöbben az előbbire szavaztak. Nekik egy előző bejegyzésben már felkínáltunk egy remek lehetőséget, amikor is kisorsolunk három szerencsést, akinek az önéletrajzát egy egyéni konzultáció keretében DÍJMENTESEN kiértékeljük és elmondjuk milyen úton tud elindulni ausztrál álmai eléréséhez! Ne feledjétek, erre a hónap végéig még tudtok jelentkezni itt!

De most azokon a sor, akik kiwi földre készülnének rövidebb vagy hosszabb időre. A résztvevők két nyereményért versenghetnek majd és tehetik próbára tudásukat Új-Zélandról!

Igen!!! KÉT nyertes lesz!!!!

Két fantasztikus partnerünk ajánlott fel egy-egy konzultációt, hogy segítsen átlátni milyen lehetőségeid lennének mind bevándorlás és munkavállalás terén:

Petra, regisztrált új-zélandi bevándorlási ügynök egy 60 perces konzultációt ajánlott fel, hogy rávilágítson a vízum- és bevándorlási lehetőségekre, Zsuzsi pedig egy 30 perces konzultáció keretében fog tudni segíteni neked a kiwi földi karrier- és munkavállalás témakörében.

A KIWI KVÍZ pontosan 2022. Július 24-én, vasárnap lesz egy élő játék keretében, magyarországi idő szerint délelőtt 11 órakor. Jelentkezni előre kell, mivel a játék élőben zajlik, a résztvevők száma LIMITÁLT! A játékban az alábbi űrlapon keresztül jelentkezők közül kerülnek ki a szerencsések  (ezen űrlapon a kvízre való jelentkezést 22-e éjfélig fogadjuk). A játékot megelőző nap e-mailben kapnak értesítést a résztvevők, amikor is elküldjük a linket, amin csatlakozni tudtok.

Reméljük, hogy egy szuper lehetőséget biztosítunk ezzel azoknak, akiknek Új-Zéland a céljuk és szeretnék látni milyen úton-módon valósítható meg az álmuk ♡

Kellőképp felkészülnél a játékra ?

Ha szeretnél átfogó képet kapni a szigetországról, akkor ajánlom figyelmedbe Zsuzsi, új-zélandi karrier tanácsadó e-bookját, az Új-Zéland kisokost, amihez a képre kattintva juthatsz hozzá!

És hogy egy karrier tanácsadó pontosan miben is tud segíteni Neked? Akár az ottani munkavállalásról, munkamorálról vagy a szigetországbeli valós életről szeretnél többet tudni, Zsuzsi személyre szabottan fog Neked segíteni. No de játékra fel, hisz most egy konzultációt nyerhetsz Zsuzsival!

Új-zélandi vízum kérdésekben viszont csak és kizárólag regisztrált bevándorlási ügynök adhat tanácsot hivatalosan, így Petra lesz az, aki végigkalauzolhat az úton. Ilyen nagy kérdésekben rendívül fontos, hogy felkészült légy még a külföldre való utazás előtt az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a Minden ami külföld teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén, hogy Téged biztosan ne érjenek meglepetések külföldön ♡

Szólj hozzá