Minden Ami Külföld | Megjelent Berki Patrik Filmje - kísértés az erdő mélyén - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • A fiatal, de annál igéretesebb Berki Patrik által rendezett film már a mozikban és nem akármilyen Hollywood-i ÉLMÉNYT TARTOGAT!

Megjelent Berki Patrik Filmje – kísértés az erdő mélyén

Berki Patrik első rendezésű filmjének tavalyi díszbemutatója hatalmas sikert aratott. A fiatal rendező mottója: ” Művészetemmel a békesség hídját  építem  roma és a magyar emberek között.” Hatalmas álmát tervek váltották fel, amit végül megvalósított, méghozzá nem is akárhogyan!

Minden Ami Külföld

Ez a műfaj a magyarországi filmek között ritka és ha van sem túl népszerű. A nagy sikerű, tavaly tavasszal rendezett díszbemutatóról itt korábban írtunk, és most végre, 2024.január 4-én elérkezett a nap, amikor a mozikban mindenki számára elérhető a “Kísértés az erdő mélyén” című film.

Berki Patrik első rendezésű filmje

A magyar horrorfilmet a scream.hu filmes kínálatában találjuk, de ahogy megtudtuk, televívióban is elérhető lesz hamarosan. A filmet az ADS Service forgalmazza, GG Production gyártásában készült.  A producere pedig Dénes Christián, aki egyébként szerepet is játszik a filmben. 

Nagyon izgatottak vagyunk, kiváncsian várom, hogy fogadja majd a nagyérdemű közönség, és azt, hogy milyenek lesznek a visszajelzések. Szerintem érdemes megnézni, már csak azért is, mert nem túl sok horrorfilm van a magyar filmiparba”  

– mondta Patrik a “Kísértés az erdő mélyén” című film rendezője. 

Filmelőzetes

A filmben ismert és elisemert színészek is feltűnnek, többek között Balázs Andi, Caroline Boulton, Békefi Viki, Sebestyén Kátja, Nagyidai Gergő, Kosik Anita és sokan mások. 

Főszerepben látható Botos Vivien, Tripon Diána, Szabó Kevin, Dénes Christián és Bereczki Bence.


Kövessétek nyomon munkásságát >>> Berki Patrik weboldalán <<< keresztül!Forrás(ok):

scream.hu

Berki Patrik


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá