Minden Ami Külföld | Különleges diplomaosztó egy ausztrál egyetemen - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Különleges helyen kérte meg egy lány kezét a barátja Ausztráliában, nézd meg HOGY REAGÁLT a lány és MIT GONDOLTAK mások? >>>

Különleges diplomaosztó egy ausztrál egyetemen

Sok lány álmodik arról, hogy a párja egy különleges helyet választ a nagy kérdés feltevésére. Rózsaszirmok a hálószóbában, az Eiffel torony előtt térdre ereszkedő lovag vagy épp a Maldív szigeteken képzelik, hogy párjuk gyűrűt húznak az ujjukra. Egy ausztrál tanuló, Adrian Cilmi szintén egy különleges alkalmat tervezett erre az életre szóló eseményre, amivel sokakat meglepett.

Írta: Panna – Minden Ami Külföld

Adrian és Rebecca 10 éves korukban ismerkedtek meg és azóta egy párt alkotnak. Adriant már régóta kérdezgették ismerősei, hogy mikor kéri meg a lány kezét, Ő azonban mindig azt a választ adta, hogy  majd akkor teszi fel kérdést, ha lediplomázott, ezért is gondolta úgy, hogy a legideálisabb alkalom erre maga a La Trobe Egyetem diplomaosztója, és nem is vár ezzel a kérdéssel sokat a diplomaosztó után.


Adrian elmondása szerint volt benne egy kis természetes izgalom, de szinte biztos volt benne, hogy  a lány “IGEN”-t fog mondani, és ez így is történt, lánynak nagyon tetszett a gesztus. Az eseményről természetesen készült videó is, amit az egyetem közösségi oldalára posztolt. Azt azonban maga Adrian sem gondolta, hogy több mint 160 000 nézőhöz fog eljutni az eljegyzés. A férfi mindenkit arra bíztat, hogy ha biztosak abban, hogy párjuk igennel válaszol, akkor ne habozzanak különlegessé tenni a lánykérést.

 Különleges helyen kérte meg egy lány kezét a barátja Ausztráliában, nézd meg  HOGY REAGÁLT a lány és MIT GONDOLTAK mások? >>>

Ezzel azonban nem mindenki ért egyet

Clementine Ford, a feminista író a videót látva például arra hívta fel a férfiak figyelmét ( ez esetben ez nyilván Adriannek szólt), hogy ne lopják el a nők pillanatait, utalva arra, hogy a lány diplomaosztóján történt a lánykérés. Továbbá azt is megjegyezte, hogy nem tudhatjuk a lány milyen nehézségek árán jutott hozzá a diplomájához, ezzel a gesztussal pedig a férfi elterelte a figyelmet az egyetemi rendezvény lényegéről. Ezzel  még sokan mások is egyetértettek, de volt aki azt is kiemelte, hogy nem csak Rebecca pillanatait lopta el, hanem mindazokét, akik aznap vették át egyetemi diplomájukat!


Rebecca és Adrian az Epping’s St Monica’s College-ban ismerkedtek meg. A diplomaosztás óta Rebecca a Mill Park általános iskolában dolgozik azóta tanárként. A La Trobe egyetem pedig azóta a vélemények miatt már törölte oldaláról a videót és közzétette, hogy a ceremónia a diákok teljesítményének elismeréséről szól!


Te is tanulnál Ausztráliában?

Sokan gondolják, hogy minden esetben egy vagyon lesz elvégezni az egyetemet Ausztráliában, de ez nem így van! Az Ausztrália e-bookban számos ösztöndíj lehetőséget találhatsz, amelyek hozzájárulnak a költségek fedezéséhez. Emellett minden hasznos információról olvashatsz, ami szükséges az ausztrál élethez!


A La Trobe Egyetemen akár te is eltöltheted egyetemi éveidet, hiszen a külföldi tanulmányok egy életre szóló kalandot jelentenek a diákok számára. Ehhez azonban külföldi tanulóként először szükséged lesz egy IELTS nyelvvizsgára, amiről érdemes minél több információt összegyűjteni, hiszen mégiscsak egy nemzetközi nyelvvizsgáról van szó. Az IELTS kiskönyvben megtalálsz mindent, amit a vizsgáról tudnod kell! Szerezd be és egy helyen hozzáférhetsz az összes, lényeges tudnivalókhoz!

Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, amelyet nem csak az egyetemek, de bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban.

Kattints ide vagy a képre és szerezd meg ezt a remek kézikönyvet Te is >>>

Ha pedig segítséget szeretnél, >>> keresd partnereinket <<< akik segítenek eligazodni, hogy a megfelelő úton indulj el, ha Ausztráliában tanulnál tovább.


Forrás(ok):

Lánykérés

Vélemények

Vélemények2

kép

főkép


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá