Fontos számodra a személyes fejlődésed, hogy új dolgokat tanulj és folyamatosan képezd magad, nem csak a munka, hanem az életed több területén is? Bárkit is válassz szakértőink közül, óriási élményben lesz részed!

 • Life-, business és karriercoach, mediátor, önismereti terapeuta, életmódorvos

  Üzleti mentorprogram vállalkozóknak, cégvezetőknek. Oktatás, személyre szabott mentorprogramok! SOKKAL TÖBB VAN BENNED, MINT GONDOLNÁD Blanka gyakorlatias, három hónapos intenzív mentorálásával személyre szabott segítségre tehetsz szert. Az …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Olasz - angol nyelvtanulás, szakmai tanfolyam, szakfordítás - olasz, román, angol
  Olasz nyelvtanulás, vizsgafelkészítés valamint fordítás, szakfordítás magyar, román, angol és olasz nyelven.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Digitális nomád- és üzleti mentor
  Szabadabb életre vágysz? Most lehetőséged nyílik a személyes fejlődésre, vállalkozásod javítására, a digitális nomád életmód megvalósítására!
  Erre van szükségem! Tovább
 • "Költöznék! De hova menjek?!" - iránymutatás, tanácsadás

  Iránymutatás, tanácsadás, hogy tudd merre indulj Sokan vannak úgy, hogy megszületett az elhatározás: külföldre mennének rövidebb, vagy hosszabb távra, azonban nem feltétlen tudják, merre is induljanak, …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Angol nyelvi- és kulturális felkészítés a külföldi élethez
  Ne érjen hideg zuhanyként az új kultúra, a nyelv, a különböző dialektusok! Érvényesülj gyorsan a mindennapokban és a munkaerőpiacon is!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Német nyelvtanulás, céges tanfolyamok | fordítás, tolmácsolás

  Egyetlen 1 hónapon belül magabiztosabban németül? LEHETSÉGES! Bibiana és csapata személyre szabott és kiscsoportos nyelvórákat nyújt szórakoztatóan, kicsiknek és nagyoknak, hogy könnyebben vidd sikerre a nyelvtanulást. …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Orgazmus coach, trauma specialista
  MIT CSINÁL egy orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista? Mi köze ennek a külföldre- vagy épp hazaköltözőkhöz, MIBEN SEGÍTHET?>>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Nyelvtanár, coach
  ANGOLUL szeretnél tanulni? Fontos papírokat kell lefordítani angolra? Türelmes angol tanárra van szükséged? Fejlődni szeretnél? Keresd Nórát!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Fejlesztő- és gyógypedagógiai szolgáltatások
  GYERMEKEDNEK tanulási, beilleszkedési problémái vannak? Külföldön kezdenél új életet gyermekeddel? Alexandra segít, KERESD bizalommal!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Online videó és life coach 
  MUTASD MEG ki vagy, mit tudsz! Készíts saját video csatornát, törj be a social mediaba! youtube, tiktok videok készítése, PROFIN Vikivel!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Online sakkoktató | magyar, angol, német
  A SAKK a sportok királya, nagy elmék játszótere! Játékosan fejleszt, gondolkodásra sarkal! KERESD Gábort, aki megtanít!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Online kurzusok
  SZERETNÉD saját időbeosztásod szerint képezni magad? Otthon a nyugágyból, vagy egy tengerpartról élveznéd a tanulást? ONLINE TANULÁS >>>
  Erre van szükségem! Tovább

Miben segít téged ha új dolgokra fókuszálsz?

 

Az önképzés és az új dolgok tanulása lehetővé teszi a személyes fejlődést és növekedést. A folyamatos tanulás segít abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, az érdeklődési területeinket és a célokat, valamint segít kiteljesedni, kibontakozni.

Saját magunk fejlesztése megtanít rugalmasan alkalmazkodni a változó világhoz. A változásokra való gyors reagálás és az új körülményekhez való alkalmazkodás segít sikeresen navigálni az élet különböző területein.

Az, hogy beleállsz az új kihívásokba és nem elmenekülsz előlük, növelni fogja az önbizalmad, az önbecsülésed. Ha tapasztaljuk, hogy képesek vagyunk új dolgokat megtanulni és fejleszteni magunkat, az motivál bennünket a további célok elérésére is.

Az önképzés, új tapasztalatokat és élményeket hozhat az életünkbe, amelyeket korábban nem ismertünk volna meg, ha nem ezt választjuk.

Az új dolgok tanulása gazdagítja az életünket, lehetőséget ad arra, hogy jobban megértsük a világot és a körülöttünk lévő embereket, így jobban tudunk kapcsolódni másokkal és jobban élvezzük az életet.