Minden Ami Külföld | Spanyolországba költöznék! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • blog-bejegyzes-meret-templates-minden-ami-kulfold

Spanyolországba költöznék!

A nagyrészt napsütötte ország a legtöbb ember bakancslistáján ott van, akár turistáskodni indul oda, akár ott szeretne élni. A gazdag történelme, csodás és változatos tájak, a fantasztikus ételek, az éghajlat az egész világból vonzza oda az embereket.

Írta: Niki – Minden Ami Külföld

Te is eljátszottál már a gondolattal, vagy már konkrétan fontolgatod a költözést Spanyolországba, de nem tudod hogy indulj neki? Érdekel milyen a valós élet az ország egyes részein?

Netán ingatlant vásárolnál, vagy vállalkozást indítanál Spanyolországban?


2023. Október végén megrendezésre kerül a ‘Spanyolország online tájékoztató est sorozat és információs napok!’ Kár lenne kihagyni, hiszen remek szakértőket hallhatunk majd 4 estén keresztül, akik maguk is ott élnek. Egy remek előadássorozat a Spanyolországba költözni tervezőknek vagy ott ingatlanbefektetést tervezőknek!2023. október 26-29. között élő beszélgetés sorozat tapasztalt szakértőkkel és Spanyolországban élő szakemberekkel!


Otthonod kényelmében szerezhetsz hiteles információkat tapasztalt honfitársainktól mind a költözés témakörében, az előkészületekről, hivatalos intéznivalókról, letelepedési lehetőségekről, ingatlan ügyekről és a mindennapok gyakorlati kérdéseiről! Ilyen nagy döntések meghozatalánál nem elég az interneten bogarászni és kétes véleményekre, hiányos információra alapozni…ha Te sem elégszel meg ezzel és a legfelkészültebben szeretnél nekivágni álmaid megvalósításának, akkor itt a helyed az online információs tájékoztató est sorozaton, akiktől kérdezhetsz is!

Minden tájékoztató végén lesz kérdezz-felelek! Ha mindenképp szeretnéd, hogy kérdésed megválaszolásra kerüljön, küldd el már előre a regisztráció során!Nem érsz rá október 26 és 29 között?

Nem tudsz szabaddá tenni pár estét, vagy nem érsz mind a négy nap? Semmi gond, hisz a beszélgetések visszanézhetőek lesznek, a tájékoztatókról felvétel készül majd és ezt megkapod, hogy ne maradj le semmiről és vissza is tudd nézni bármikor.


Mindegyik tájékoztatóról felvétel készül, amit a résztvevők megkapnak, így az bármikor visszanézhető lesz számukra!Tudtad?

Spanyolországnak összesen 49 UNESCO-örökségi helyszíne van, ami a harmadik helyet jelenti a világon Olaszország és Kína után!


Vedd fel a kapcsolatot szakértőinkkel, ha a költözésnél szükséged van segítségre a hivatalos ügyek intézésében, vagy vállalkozás indítás terén!


Ha ingatlanbefektetésen gondolkozol, akkor is jó helyen jársz, >>> ezen az oldalon <<< böngészhetsz, találd meg a megfelelő segítséget.


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!


A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá