• Andrea
  Andrea, orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista. Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Noémi
  Külföldre költözni komoly változás. Nem csupán az új környezethez, kultúrához, szokásokhoz való alkalmazkodás, és a komfortzónából, megszokottból való kilépés okozhat kihívásokat, hanem számos olyan tudattalanban működő mechanizmus is, amelyre a legtöbben nem gondolnak. Az általam használt egyéni és csoportos módszerekkel - fototerápiás coaching, személyiségfejlesztő és üzleti tréningek, meditációk, ThetaHealing - évek óta kísérem, támogatom a hozzám fordulókat.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Eszter B.
  Asztrológusként személyiség-elemzéssel és tanácsadással foglalkozom. Az asztrológia jóval több, mint ahogy azt a magazinok horoszkóp-rovata alapján gondoljuk: elsősorban az önismeretben segít.
  Erre van szükségem! Tovább