Minden Ami Külföld | A TOP10 élén Berki Patrik első filmje - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Berki Patrik filmje, a 'Kísértés az erdő mélyén' beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Máris a Top 10-es lista ELSŐ HELYÉN TALÁLJUK!

A TOP10 élén Berki Patrik első filmje

Berki Patrik első rendezésű filmjéről már sokat hallhattunk az elmúlt év során. Sokat is reméltünk tőle, ami kétség kívül be is váltotta végül a hozzá fűzött reményeket, ezzel is valóra váltva a fiatal rendező álmát.

Minden Ami Külföld

Alig telt el egy rövid idő, miután e hónap elején mi is írtunk arról, hogy megjelent a ‘Kísértés az erdő mélyén‘ című film, ami már a tavalyi díszbemutatón is hatalmas sikert aratott.

Máris az élen!

Nem kellett sok, hogy a top 10-ben, és azon belül is az első helyen legyen Berki Patrik Filmje a scream.hu oldalán! 

Berki Patrik filmje, a 'Kísértés az erdő mélyén' beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Máris a Top 10-es lista ELSŐ HELYÉN TALÁLJUK!

Ahogy arról korábban is beszámoltunk a ‘Kísértés az erdő mélyén’ egy magyar, amerikai feelinget keltő horror, amely a GG Production gyártásában készült, majd a magyarországi ADS Service forgalmazásában a nagyközönség elé.


Korábban a negyedik helyre került a film, múlt héten második helyre, ezen a héten pedig az első helyen találhatjuk a Top 10-es listán a scream.hu oldalán. Most már nemcsak is csak itt érhető el a film, hanem a Vodafone kínálatában is bármikor nézhető. Sőt, eláruljuk az a titkot, hogy hamarosan már az HBO kínálatában is fellelhető lesz!


A stáb és a szereplők is nagyon örülnek a hírnek. A minap Berki Patrik és a film oldalán is megosztotta ezt a fantasztikus hírt. Megkerestük a témával kapcsolatban. 

“Nagyon boldog és hálás vagyok mindenkinek! Nagyon köszönjük a bizalmat. Én is meglepődtem… Őszintén szólva fogalmam sincs mi az oka, bizonyára sokan nézik mert tetszik nekik, és még annál is többen, a negatív megjegyzések miatt! Gondolom ezen a filmen végre ki tudják élni a negativitásukat az emberek, ami egyébként mindenkinek szíve joga. Építő jellegű kritikák kellenek és szeretem is őket… bizonyos dolgokban egyet is tudok érteni, de a mocskolódást nem tudom hova tenni.“

– mondta Patrik a “Kísértés az erdő mélyén” című film rendezője. 


Ehhez érdemes megemlíteni, hogy a fiatal rendező a munkásságával a békére törekszik

a roma és a magyar emberek között.


Filmelőzetes

A filmben ismert és elisemert színészek is feltűnnek, többek között Balázs Andi, Caroline Boulton, Békefi Viki, Sebestyén Kátja, Nagyidai Gergő, Kosik Anita és sokan mások. 


Főszerepben látható Botos Vivien, Tripon Diána, Szabó Kevin, Dénes Christián és Bereczki Bence.


Kövessétek nyomon munkásságát >>> Berki Patrik weboldalán <<< keresztül!

Berki Patrik filmje, a 'Kísértés az erdő mélyén' beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Máris a Top 10-es lista ELSŐ HELYÉN TALÁLJUK!


Forrás(ok):

scream.hu

Berki Patrik


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá