Minden Ami Külföld | Hogyan bukj meg az IELTS nyelvvizsgán?! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
 • A legbiztosabb lépések, amivel garantált a bukás vagy legalábbis a vártnál biztosan alacsonyabb eredmény elérése az IELTS nyelvvizsgán.

Hogyan bukj meg az IELTS nyelvvizsgán?!

Nem csak a nyelvvizsgák terén van ez így, de rengetegen hiszik azt, hogy ők képesek maguktól felkészülni és sikereket elérni. Mindenképp saját magadnak köszönhetsz minden sikert, de nem mindegy ki egyengeti az utad és terel a helyes irányba, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Évi remekül összeszedte Nektek a legbiztosabb lépéseket, amivel garantált a bukás vagy legalábbis a vártnál biztosan alacsonyabb eredmény elérése.

Írta: Niki – Minden Ami Külföld
A legbiztosabb lépések, amivel garantált a bukás vagy legalábbis a vártnál biztosan alacsonyabb eredmény elérése az IELTS nyelvvizsgán.

LEGBIZTOSABB LÉPÉSEK A BUKÁS IRÁNYÁBA

 • Tölts el nagyon minimum két ‘idegesítő’ hónapot azzal, hogy megpróbálod összebogarászni a netről, hogy vajon hogy is néz ki az a bizonyos IELTS nyelvvizsga.
 • Lépj be különböző csoportokba, ahol vak vezet világtalan alapon osztogatják a tanácsokat azok, akiknek esetleg sokadjára sem sikerült a vizsga.
 •  Ezek után keress rá minden fellelhető oktató videóra, szánj rá jó pár órát és nézd is végig őket.
 • Szerezd be az összes bombabiztos segédanyagot minden lehetséges (és nem hivatalos) IELTS oldalról.
 • Ezeket rendezgesd nap mint nap szüntelen, csicsázd ki, húzd alá, jelölgesd ki a szerinted lényegeseket.
 • Olvasd el a “100 tipp és fortély az IELTS”-ről tartalmú cikkeket.
 • Olvass hozzá még vagy 100-at, kérlek.
 • Aztán nagy bátran menj is el vizsgázni.
 • Kellőképp lepődj meg, borzadj el teljesen az eredményen.
 • Esetleg menj el még egyszer vizsgázni, mondván, először biztos csak peched volt.
 • Újfent borzadj el az eredményen.
 • Tetszés szerint ismételd meg az egész folyamatot, elölről…..

VAGY

keress más utat, ami egyáltalán nincs kikövezve a bukás felé, SŐT!

Egy IELTS nyelvvizsgára nem lehet az internetről információkat gereblyézve felkészülni, ezért teljesen normális, ha nem boldogulsz egyedül! Ezt el kell fogadni és hidd el, ha profi segítséget kérsz, az kamatostól megtérül a végén! Szerencsére Évi pont pont a ritka egyike azoknak, aki gyorsan és hatékonyan tudnak felkészíteni a szükséges vizsgára, ide kattintva fel is tudod venni vele a kapcsolatot.

Biztos siker

Előbb vagy utóbb (reméljük minél hamarabb) rá fogsz jönni, hogy ez a nyelvvizsga akármennyire is kihívásokkal teli, egyáltalán nem megléphetetlen akadály, csak Te tetted egész eddig bonyolulttá, mert nem ismerted a hatékony felkészülés útját. Ha biztos sikert szeretnél elérni és a lehető legjobbat kihozni magadból, hogy a legmagasabb eredményt érd el, akkor ne fél félj kérni és el is fogadni a kellő segítséget, hogy végre tervezni tudd a vizsgára való felkészülést. Profi és hatékony segítséggel meglepően magas eredményeket érhetsz el!

Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, amelyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban.

Kattints ide vagy a képre és szerezd meg Évi remek kézikönyvét Te is>>>

Ötletek az elinduláshoz és felkészüléshez

 • Mérd fel a tudásszinted – mind a négy modulra. Melyik a gyengéd?
 • Hogy állsz önbizalommal? Angolul megszólalni? Elhiszed magadról, hogy tudsz angolul?
 • Ki vagy mi tud önbizalmat önteni beléd? Angol tanár? Anyanyelvi tanár? Célirányos angoltanfolyam?
 • Nagyon nagy passzív szókincsed van esetleg (angol nyelvű filmek, könyvek) de nem használod? Ki tud benne segíteni, hogy aktivizáld?
 • Példatípusok és megoldási technikáik itt és itt találhatóak!
 • Vizsgarutin…nagyjából bármilyen teszt bárhol, ahol meg tudsz tanulni elengedni.
 • Mentális felkészülés. Lásd elengedés. Önbizalom, ez fontos!

Na és mi a legrosszabb, ami történhet ha nem sikerül az elvárt szint? És mi a terved arra az esetre? Kövesd a fent említett tippeket a biztos sikerhez, hogy Téged ne érjenek meglepetések és a várnál csak egy esetleges magasabb vizsgaeredmény lepjen meg!

Hasznos más cikkeink, podcast epizódjaink IELTS témában ITT találod, hogy sok további hasznos információval lehess gazdagabb!


Teszteld magad!

Szeretnéd megnézni, hogy is áll a nyelvtudásod? Az interneten számos teszt és szintfelmérő kering, legyen az IELTS, ESOL vagy épp SELT, de mi összeállítottunk Neked egy remek IELTS szintfelmérőt! Készen állsz? Ide kattintva indítsd a stoppert is, hisz ne feledd, az IELTS nyelvvizsgán, mint sok más vizsgán is, sokszor az időkorlát is már önmagában kihívás! Vágjunk bele >>>

Egy korábbi írásunkban első kézből olvashatsz IELTS nyelvvizsga tapasztalatokról is!

IELTS nyelvvizsga felkészítő

Mielőtt neki ugranál, javaslom, hogy keress egy jó felkészítő tanárt, aki gyorsan és hatékonyan fog felkészíteni a vizsgára, hogy magabiztosan érd el a kívánt szintet! Keresd bátran Évit, aki ráadásul a segít, hogy a vizsgáztatók szemével lásd önmagad!


Külföldre készülsz és IELTS nyelvvizsgára van szükséged?

Lépj be Évi ‘Sikeres IELTS nyelvvizsga: Segítség vízumigénylőknek’ facebook csoportjába és tájékozódj!

Angol tanulásban segítségedre állhat Nóra vagy Ágnes is, keresd őket bizalommal.

Edina pedig a külföldi tanulás feltérképezéséhez tud akár segítséget nyújtani.


Tudtad?

A világ legnépszerűbb nyelvvizsgáját évente több mint 2 millió ember teszi le, hogy angol nyelvi szintjéről tanúbizonyságot adhasson és IELTS nyelvvizsga eredményével a kezében vághasson neki a nagyvilágnak!


Forrás(ok):

Évi eredeti írása itt található.

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Szólj hozzá