Minden Ami Külföld | Lerántjuk a leplet! - vol.2 - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • lerantjuk-a-leplet-vol-2-minden-ami-kulfold-felajanlas-hirlevel-nyeremeny
6 November 2022

Lerántjuk a leplet! – vol.2

Múlt hónapban megjelent blogbejegyzésünkben ígértük, bemutatjuk azon partnereinket, akik ingyenes konzultációt ajánlanak fel azért, hogy Te közelebb kerülhess az álmaid megvalósításához.

Írta: Niki – Minden ami külföld

A minap már felfedtük az első felajánlónkat, Petrát, új-zélandi bevándorlási ügynökünket, most pedig következik a második felajánlónk. Összesen öt partnerünk ajánlott fel díjmentes konzultációt, közülük választhat majd a három szerencsés nyertes egyet szabadon és vehet részt az ingyenes konzultáción, hogy felmérhesse lehetőségeit és közelebb kerüljön álmai megvalósításához.

A sorsolás 2022. november 15-én lesz és azt követően azonnal értesítjük a nyerteseket. Figyeld a postaládád, hiszen hamarosan megtudod Te leszel-e a szerencsés nyertes! ↓ 

Angliával kapcsolatos tanácsokért fordulj Nikihez, ha az Egyesült Királyságban képzeled el a jövődet! Akár utaznál, tanulnál, munkát vállalnál vagy akár hosszabb távon tervezel letelepedni.

angliai-tanacsadas-tanulas-munkavallalas-letelepedes-vizumugyintezes-angol-magyar

A Brexit következtében 2021. január 1. után az uniós állampolgárok számára a szabad mozgás megszűnt, tehát a magyar állampolgárok munkavállalása is csak az új (és még alakulóban lévő), pontrendszer alapú vízumrendszerrel lehetséges.

Élet a BREXIT után

Turisztikai céllal legfeljebb hat hónapos vízummentes beutazás engedélyezett. 2021. október 1-től kezdve a személyi igazolványt utazási okmányként már nem fogadják el, ezért a magyar állampolgárok is kizárólag útlevéllel igazolhatják magukat határátlépéskor.

Egyenlőre az Angliába való beutazáshoz vízummentesség van mindaddig, amíg turista céllal mész. 2021. október 1-jétől kezdve a személyiket már nem fogadják el, csakis útlevéllel igazolhatod magad és legfeljebb hat hónapot tölthetsz a (már nem is olyan) ködös Albionban!

Hat hónap alatt kellőképp körbejárhatod és megismerheted az országot, de fontos tudni, hogy látogatóként nem vállalhatsz munkát vagy telepedhetsz le, hisz ahhoz munkavállalási vízumot kell igényelni.

A hírek szerint 2023-tól ez a vízummentesség is megszűnik majd és turistaként ugyanúgy vízumra lesz majd szükség!

Azt fontolgatod, hogy Angliába költözöl? Nem tudod, hogyan fogj hozzá a szervezéshez, minek nézz utána és ráadásul még a Brexit is megnehezítette a helyzeted? Teljes mértékben meg tudom érteni, hiszen a külföldre költözés nem egyszerű folyamat. Amennyiben tanulni, munkát vállalni indulnál Angliába vagy tartós letelepedést tervezel és fennakadás nélkül szeretnél vízumot a beutazáshoz. fordulj hozzá bizalommal akkor is, ha érdekel milyen az élet és a dolgos mindennapok a (már nem is olyan) ködös albionban!

Készülj fel Angliára!

Niki készséggel segít átlátni a lehetőségeidet és megtervezni a lépéseket Veled, hogy semmi fontos teendő és előkészület ne maradjon el.

Menj biztosra!

Bárhogy is alakul, gyakorold az angolt és fejleszd a nyelvtudásod, ezt nem lehet elég korán kezdeni. Hidd el, hogy ha minél jobb nyelvtudással vágsz neki az útnak, annál nagyobb eséllyel találsz gyorsabban és jobb munkahelyet, na és nem árt, ha foglalkozol kimondottan a brit angollal is!

Minden ami brit

Eleinte nem biztos, hogy egyszerű dolgod lesz, ha csak nem volt már otthon az iskolában egy jó, brit származású angoltanárod. Ha sok filmet is nézel otthon angolul vagy hallgatsz beszélgetéseket, akkor is nagyobb valószínűséggel találkoztál amerikai produkcióval, zömében amerikai színészekkel, így általában az amerikai angolra áll rá az ember füle. De a britek kiejtése egészen más, sőt vannak dolgok, kifejezések is, amiket teljesen más szóval mondanak vagy fejeznek ki, mint Amerikában.

Elő a brit filmekkel, sorozatokkal, hallgass sok zenét és podcast adást!!!


Következő partnerünkről, aki díjmentes konzultációt ajánlott fel, holnap olvashattok: „Lerántjuk a leplet! – vol.3” >>>

Figyeld a postaládád, hisz a nyerteseket 2022. november 15-én e-mailen értesítjük!

Az ígértük, mosolyt csalunk az arcokra! Játékunkban több nyertes lesz, hogy közelebb vigyük őket az álmaikhoz! Lássuk a második NYEREMÉNYT >>>

Menj biztosra!

A külföldre tervezés első pillanatától, mikor még csak játszadozol a gondolattal, mi itt vagyunk rengeteg hasznos információval, tanácsokkal, érdekes interjúkkal és élettörténetekkel, hogy a bizonytalanság ne legyen ott veled, mint egy nyomasztó „csomag”.

Ne fogd vissza magad, nézz körül az oldalon és bátran kérj segítséget regisztrált partnereinktől és a célországban élőktől, hisz lényeges, hogy felkészült legyél! Fontos, hogy megfelelően képben legyél még a külföldre való utazás előtt, az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a „Minden ami külföld” teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén: Jogászok, nyelvtanárok, utazási-, pénzügyi-, szociális-, vagy akár önismereti-, és lelki tanácsadók is várnak szeretettel, hogy tényleg ne érjenek meglepetések. 

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

3 Hozzászólás

  1. […] felfedtük az első két felajánlónkat, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz és most bemutatjuk a következő partnerünket. Összesen öt partnerünk ajánlott fel díjmentes […]

  2. […] már felfedtük felajánlóink egy részt, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz. Az egyik legkiválóbb szakembert, Bencét, aki nagyon széleskörű tudással rendelkezik a […]

Szólj hozzá