Minden Ami Külföld | Lerántjuk a leplet! - vol.3 - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • lerantjuk-a-leplet-vol-3-minden-ami-kulfold-felajanlas-hirlevel-nyeremeny-17

Lerántjuk a leplet! – vol.3

Múlt hónapban megjelent blogbejegyzésünkben ígértük, bemutatjuk azon partnereinket, akik ingyenes konzultációt ajánlanak fel azért, hogy Te közelebb kerülhess az álmaid megvalósításához.

Írta: Niki – Minden ami külföld

Az elmúlt két napban már felfedtük az első két felajánlónkat, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz és most bemutatjuk a következő partnerünket. Összesen öt partnerünk ajánlott fel díjmentes konzultációt, közülük választhat majd a három szerencsés nyertes egyet szabadon és vehet részt az ingyenes konzultáción, hogy felmérhesse lehetőségeit és közelebb kerüljön álmai megvalósításához.

A sorsolás 2022. november 15-én lesz és azt követően azonnal értesítjük a nyerteseket. Figyeld a postaládád, hiszen hamarosan megtudod Te leszel-e a szerencsés nyertes! ↓ 

Ha Te is azok közé tartozol, akik külföldre indulnának, de nem tudják még merre indulnának pontosan vagy hogyan tovább, akkor a következő felajánlónk mindenképp érdekes lehet számodra!

Állampolgársági, letelepedés

Szakértő partnerünk Bence, 15 éve főállású kutatója a letelepedési és állampolgársági programoknak. Külpolitikai újságíróként dolgozott hazánkban, mindig is imádott utazni. Ő sem csak elvben ért a munkájához, hanem a gyakorlatban is, hisz az elmúlt években több országban is telepedett már le és már akkor digitális nomád lett, amikor itthon ezt a kifejezést mi még nem is ismertük!

Vállalkozás, cégalapítás külföldön

Bence nem csak az állampolgárság és letelepedés témakörének szakértője, hanem folyamatosan kutatja a különböző, nemzetközi adózási lehetőségeket is. Egy kiváló szakember, aki főállású kutatója a nemzetközi adózás mellett a cégalapítási kérdéseknek is, a legjobb ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozik együtt. Ha fontolgatod a költözést egy olyan országba, ahol szinte alig vagy egyáltalán nem kell adóznod a jövedelmed után, szeretnél külföldön céget alapítani, és választ kapni a legkülönbözőbb kérdéseidre ezen a téren, bátran vedd fel Vele a kapcsolatot. Ismerd meg a lehetőségeidet, hiszen Bence kiemelkedő ismeretekkel rendelkezik! Akár közelebbi országról van szó, akár egzotikusabb országok vonzanak, mint Paraguay, Botswana, Panama vagy épp a Zöld-foki szigetek, Bence egész biztosan segít eligazodni és megtalálni a Neked és cégednek legoptimálisabb lehetőséget.

Bence

A Minden Ami Külföld partnere kétség kívül kíváló szakember. Olvasnál róla bővebben? Egy korábbi írásunkban már kifaggattuk Bencét a munkájáról és érdekes életútjáról, ne hagyd ki, remek olvasmány!


Következő partnerünkről, aki díjmentes konzultációt ajánlott fel, holnap olvashattok: „Lerántjuk a leplet! – vol.4” >>>

Figyeld a postaládád, hisz a nyerteseket 2022. november 15-én e-mailen értesítjük!


Menj biztosra!

A külföldre tervezés első pillanatától, mikor még csak játszadozol a gondolattal, mi itt vagyunk rengeteg hasznos információval, tanácsokkal, érdekes interjúkkal és élettörténetekkel, hogy a bizonytalanság ne legyen ott veled, mint egy nyomasztó „csomag”.

Ne fogd vissza magad, nézz körül az oldalon és bátran kérj segítséget regisztrált partnereinktől és a célországban élőktől, hisz lényeges, hogy felkészült legyél! Fontos, hogy megfelelően képben legyél még a külföldre való utazás előtt, az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a „Minden ami külföld” teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén: Jogászok, nyelvtanárok, utazási-, pénzügyi-, szociális-, vagy akár önismereti-, és lelki tanácsadók is várnak szeretettel, hogy tényleg ne érjenek meglepetések. 

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Szólj hozzá