Minden Ami Külföld | Lerántjuk a leplet! - vol.4 - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Az ígértük, mosolyt csalunk az arcokra! Játékunkban több nyertes lesz, hogy közelebb vigyük őket az álmaikhoz! A negyedik NYEREMÉNYT >>>
8 November 2022

Lerántjuk a leplet! – vol.4

Múlt hónapban megjelent blogbejegyzésünkben ígértük, bemutatjuk azon partnereinket, akik ingyenes konzultációt ajánlanak fel azért, hogy Te közelebb kerülhess az álmaid megvalósításához.

Írta: Niki – Minden ami külföld

Az elmúlt napokban napban már felfedtük felajánlóink egy részt, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz. Az egyik legkiválóbb szakembert, Bencét, aki nagyon széleskörű tudással rendelkezik a letelepedés és állampolgárság témaköreiben, illetve sokat tud segíteni, ha digitális nomádként szeretnéd tudni hol érdemes céget alapítanod. Most pedig nézzük a negyedik felajánlót, aki nemzetközi karriertanácsadó és kiemelkedő kapcsolatrendszerének hála segíthet a munkakeresésben Ausztrália, Új-Zéland, Kanada és Anglia esetében is!

Említettük már, hogy összesen öt partnerünk ajánlott fel díjmentes konzultációt, közülük választhat majd a három szerencsés nyertes egyet szabadon és vehet részt az ingyenes konzultáción, hogy felmérhesse lehetőségeit és közelebb kerüljön álmai megvalósításához. Holnap bemutatjuk az utolsót, mielőtt végre elérkezhet a sorsolás is.

2022. november 15-én a sorsolást követően azonnal értesítjük a nyerteseket. Figyeld a postaládád, hiszen hamarosan megtudod Te leszel-e a szerencsés nyertes! ↓ 

Az ígértük, mosolyt csalunk az arcokra! Játékunkban több nyertes lesz, hogy közelebb vigyük őket az álmaikhoz! A negyedik NYEREMÉNYT >>>

Munkavállalás külföldön

Zsuzsi korábban dolgozott már nemzetközi karrier-tanácsadócégeknek, multinacionális nagyvállalatnak és munkaerő közvetítő cégeknek is, mind Magyarországon mind Új-Zélandon, mind az amerikai es ausztrál piacra, amik egytől egyig segítették abban, hogy érdemben segíteni tudjon Neked a karrieredben. Legyen az magyarországi, európai, kanadai, ausztrál vagy épp új-zélandi munkakeresés.

Munkakeresési tanácsadás

Nemzetközi karrier-tanácsadóként remekül tudja támogatni a munkakeresési folyamatot, kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Azoknak nyújt segítséget leginkább, akiknek olyan ország az álma ahol csak valamilyen vízummal tudnak munkát vállalni. Segít növelni az esélyeid, feloldja a klasszikus 22-es csapdáját: ha vízumköteles országban keresel munkát, akkor ahhoz, hogy munkát találj először egy vízumra van szükséged, viszont a vízumhoz meg állásajánlatra.

Keresd bizalommal Zsuzsit, ha azon gondolkodsz, hogy Kanadában, Angliában, Új-Zélandon vagy Ausztráliában folytatnád a karriered. Egy konzultáción át fogja beszélni Veled a céljaidat, személyes hátteredet, lehetőségeidet és munkavállalási esélyeidet.

Minden ami Új-Zéland

 Ajánlom figyelmedbe a Zsuzsi által írt remek e-bookot, ha a kiwik földje a célod! Azzal a céllal íródott, hogy segítsen mindenkit, akik az előtt a fontos döntés előtt állnak, hogy belevágjanak-e a nagy kalandba. Költözzenek-e Új-Zélandra vagy sem?! Ebben az első könyvében Zsuzsi univerzálisan ad áttekintést olyan általános témákról, ami mindenki számára érdekes és hasznos lehet.

Becsületkassza alapon lehet a tiéd a képre kattintva:

minden-ami-külföld-új-zéland-ebook-kisokos


Következő partnerünkről, aki díjmentes konzultációt ajánlott fel, holnap olvashattok: „Lerántjuk a leplet! – vol.5” >>>

Figyeld a postaládád, hisz a nyerteseket 2022. november 15-én e-mailen értesítjük!


Menj biztosra!

A külföldre tervezés első pillanatától, mikor még csak játszadozol a gondolattal, mi itt vagyunk rengeteg hasznos információval, tanácsokkal, érdekes interjúkkal és élettörténetekkel, hogy a bizonytalanság ne legyen ott veled, mint egy nyomasztó „csomag”.

Ne fogd vissza magad, nézz körül az oldalon és bátran kérj segítséget regisztrált partnereinktől és a célországban élőktől, hisz lényeges, hogy felkészült legyél! Fontos, hogy megfelelően képben legyél még a külföldre való utazás előtt, az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a „Minden ami külföld” teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén: Jogászok, nyelvtanárok, utazási-, pénzügyi-, szociális-, vagy akár önismereti-, és lelki tanácsadók is várnak szeretettel, hogy tényleg ne érjenek meglepetések. 

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

1 hozzászólás

Szólj hozzá