Minden Ami Külföld | Lerántjuk a leplet! - vol.1 - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Az ígértük, mosolyt csalunk az arcokra! Játékunkban több nyertes lesz, hogy közelebb vigyük őket az álmaikhoz! Lássuk az első NYEREMÉNYT >>>
3 November 2022

Lerántjuk a leplet! – vol.1

Múlt hónapban megjelent blogbejegyzésünkben ígértük, bemutatjuk azon partnereinket, akik ingyenes konzultációt ajánlanak fel azért, hogy Te közelebb kerülhess az álmaid megvalósításához.

Írta: Niki – Minden ami külföld

Minden Ami Külföld

A következő napokban sorban felfedjük a felajánlókat, akik közül a három szerencsés nyertes egyet szabadon választhat és díjmentes konzultáción vehet részt. A sorsolás 2022. november 15-én történik, és azt követően azonnal értesítjük a nyerteseket. Figyeld a postaládád, hiszen hamarosan megtudod Te leszel-e a szerencsés nyertes! ↓ 

Elsőként had mutassuk be új-zélandi partnerünket, bevándorlási ügynököt, Petrát!

Az ígértük, mosolyt csalunk az arcokra! Játékunkban több nyertes lesz, hogy közelebb vigyük őket az álmaikhoz! Lássuk az első NYEREMÉNYT >>>

Petra, aki több, mint 15 éve él a kiwik földjén, hivatalos bevándorlási ügynökként dolgozik, személyre szabott szolgáltatást nyújt az Új-Zélandra költözés és bevándorlás területén. Petra egy globális csapat tagja, több bevándorlási ügynökkel dolgozik együtt és segítik egymás munkáját is szakmai tudásukkal és több éves tapasztalataikkal, így az Ő segítségével te is biztosra mehetsz.

Mi a legjobb Új-Zélandban?

Petra szerint az életérzés leírhatatlanul jó! Az embereknek egyértelműen könnyebb egy kiegyensúlyozott, egészséges életet élni, jó életminőséggel. A fizetések köztudottan nem különösebben jók az országban, de a munka-szabadidő egyensúly és az életstílus miatt teljesen másképp telnek napok, inkább stresszmentesen, a szabadidejét az ember jól el tudja tölteni.

A közigazgatás és az ügyintézés nagyon jól működik, az emberek rettenetesen toleránsak egymással, a külföldieket pedig teljes mértékben elfogadják. Szeretik a sokszínűséget és az új-zélandiak kifejezetten büszkék arra, hogy mennyire multikulturális az országuk, hiszen majdnem 90 százalékuk véli úgy, hogy a sok bevándorló nagyon jó hatással van Új-Zélandra!

Új-Zélandi vízum

Turistaként bejárni az országot életed egy felejthetetlen élménye lesz, csupán beutazási engedélyre és érvényes útlevélre van szükséged magyarországról, de munkát vállalni ez esetben nem tudsz. Azonban ha több ideig élveznéd a kiwi életstílust, a helyiek vendégszeretetét és hosszabb távra tervezel, tanulni, dolgozni szeretnél Új-Zélandon akkor szükséged lesz megtalálni a Neked megfelelő vízumot. Ahhoz, hogy eligazodj a vízumok kuszának tűnő világában, hogy gond nélkül menjen a vízumigénylés és ne ütközz semmi problémába, hasznos lesz egy bevándorlási ügynökkel való kapcsolattartás, aki végig fogni tudja a kezed.

Olyan tanulóvízummal, ami meghaladja a 3 hónapot, azzal heti 20 órában dolgozhatsz. Tartsd fejben, hogy ezt rettentő szigorúan veszik, így érdemes mindenképp betartani, hisz ennek megszegésével akár azonnali hatállyal elvesztheted a vízumodat! Heti 40 órában csak megfelelő vízummal dolgozhatsz.

Új-Zéland szakértő

A kiwik földje nem hiába népszerű bevándorlási ország!

Ha te is fontolgatod, tervezed, hogy egy időre ellátogatsz ebbe a gyönyörű szigetországba, utaznál. tanulnál, netán hosszú távú letelepedésen gondolkozol, Petra biztos alapokra helyezi a kilátásaidat, hiszen személyre szabottan segít ügyfeleinek a költözés és bevándorlás terén. Kizárólag új-zélandi  bevándorlással foglalkozik és ő maga is ott él családjával. Keresd bizalommal!

Addig is olvass a témában, nézz videókat vagy hallgasd meg podcast adásainkat: minden ami Új-Zéland!


Következő partnerünkről, aki ingyenes díjmentes konzultációt ajánlott fel, nemsokára olvashattok: „lerántjuk a leplet vol.2.” >>>

Figyeld a postaládád, hisz a nyerteseket 2022. november 15-én e-mailen értesítjük!


Menj biztosra!

A külföldre tervezés első pillanatától, mikor még csak játszadozol a gondolattal, mi itt vagyunk rengeteg hasznos információval, tanácsokkal, érdekes interjúkkal és élettörténetekkel, hogy a bizonytalanság ne legyen ott veled, mint egy nyomasztó „csomag”.

Ne fogd vissza magad, nézz körül az oldalon és bátran kérj segítséget regisztrált partnereinktől és a célországban élőktől, hisz lényeges, hogy felkészült legyél! Fontos, hogy megfelelően képben legyél még a külföldre való utazás előtt, az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a „Minden ami külföld” teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén: Jogászok, nyelvtanárok, utazási-, pénzügyi-, szociális-, vagy akár önismereti-, és lelki tanácsadók is várnak szeretettel, hogy tényleg ne érjenek meglepetések. 


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

2 Hozzászólás

  1. […] elmúlt két napban már felfedtük az első két felajánlónkat, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz és most bemutatjuk a következő […]

  2. […] elmúlt napokban napban már felfedtük felajánlóink egy részt, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz. Az egyik legkiválóbb szakembert, […]

Szólj hozzá