Minden Ami Külföld | Halloweenkor lerántjuk a leplet! - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Idén halloweenkor rémisztgetés helyett mosolyt csalunk arcodra! Értékes nyereményekkel készülünk, hogy ismét SEGÍTSÜNK NEKTEK >>>

Halloweenkor lerántjuk a leplet!

Hamarosan itt van Halloween, mindenszentek napja. Bár hazánkban a méltóságteljes gyertyagyújtás hagyományához kötődik leginkább, évek óta egyre több követője van itthon is az október 31-ei éjszakának, amikor is beköszönt a boszorkányok, kísértetek és szellemek éjszakája!

Írta: Niki – Minden ami külföld

Sokan töklámpásokat faragnak, ijesztő szellemes öltözetbe bújva bulit tartanak, a gyerekek a szomszédságot járva édességet gyűjtögetnek. Habár Európában és Magyarországon is elterjedőben van, elsősorban az angolszász országokban van hatalmas hagyománya ennek az ünnepnek. A Minden Ami Külföld olvasói és követői között sokan terveznek olyan országba költözni, ahol majd egyszer lehetőségük lesz átélni miről is szól igazán a Halloween és hogy is ünneplik meg ezt úgy rendesen! A közelgő Halloween alkalmából most

úgy döntöttünk, hogy közelebb viszünk céljaitok eléréséhez!

Október 31-én lerántjuk a leplet azokról a partnereinkről, akik közül három szerencsés nyertesünk választhat majd és DÍJMENTESEN veheti igénybe az általuk felajánlott szolgáltatását!

Véresen komolyan vesszük

Nem csak Halloween-kor, de az év többi részében is, – azt mindenképp, hogy Ti mindig naprakész információkat kaphassatok Tőlünk és olyan emberektől illetve családoktól, akik már átestek egy esetleges költözésen és szívesen megosztják Veletek tapasztalataikat! Mi és csapatunk szívvel-lélekkel segít. Felkészítünk, hogy külföldre érve Téged már ne érjenek meglepetések!

Nyerni szeretnél?

Játékra fel! Nem kell mást tenned, mint feliratkozni hírlevelünkre, de azt ígérjük, hogy nem fogunk bombázni e-mailekkel és csak arra az országra / földrészre vonatkozóan fogsz hasznos információkat kapni, amik Téged tényleg érdekelnek. A választást meghagyjuk Neked!

A játékban azok vesznek részt, akik 2022. október 31-e éjfélig iratkoznak fel!

A már rendszeres olvasóinknak jó hír, hogy ők automatikusan részt vesznek a játékban! Ne feledjétek, három értékes nyeremény kerül kisorsolásra három partnerünk felajánlásával!!!! A meglepetésről lerántjuk leplet Halloweenkor, addig is hajrá, iratkozzatok fel és osszátok meg a lehetőséget azon ismerőseitekkel, akiket szintén érdekelnek külföldi kalandok vagy egy új élet kezdete egy másik országban!

👇👇👇👇👇


Tudtad?

Amerikában a ketchup már régóta a Halloween egy fontos kelléke. A vér imitálására a legalkalmasabb élelmiszer, és ezzel szerencsére a készítmény egyik legmeghatározóbb gyártójának számító Heinz is tisztában van, aki tavaly ilyenkor piacra dobott egy jelmezkiegészítő készletet, amiben egy ideiglenesen létrehozott Tomato Blood Ketchup (Paradicsomvér Ketchup) mártás is volt, és amellyel a jeles alkalomra bárki fokozottan ijesztővé tudta varázsolni magát. A jeles ünnepre a cég Los Angelesben még egy pop-up üzletet is felállított, ami már tavaly is nagy sikerre tett szert.


Már rendszeres olvasója vagy hírlevelünknek?

Kérlek értékeld, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesztjük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


12 March 2024

Aranyos

Anonim
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.
Idén halloweenkor rémisztgetés helyett mosolyt csalunk arcodra! Értékes nyereményekkel készülünk, hogy ismét SEGÍTSÜNK NEKTEK >>>

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

3 Hozzászólás

Szólj hozzá