Minden Ami Külföld | Sikeres IELTS nyelvvizsga - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • A világ legnépszerűbb nyelvvizsgája biztos sikerrel, hogy előtted is kitáruljon a világ. NE BÍZD a véletlenre! >>>

Sikeres IELTS nyelvvizsga

Ne vessz el az interneten található tengernyi információ között, hiszen sok múlhat rajta. A tapasztalatok egyértelműen azt bizonyítják, hogy sokan mégsem rendelkeznek a megfelelő tájékoztatással az IELTS nyelvvizsgával kapcsolatban. Jó hír, hogy ezt mi most megkönnyítjük számotokra!

Írta: Niki – Minden Ami Külföld

Rengeteg felesleges idő mehet el arra, hogy próbálsz megfelelő információ után kutatni az IELTS vizsga rendszeréről, menetéről. Azonban ez az IELTS kézikönyv mindent egy helyen tartalmaz, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik szeretnének mindent megtudni róla.

International English Language Testing System

a világ legnépszerűbb angol nyelvi tesztje. Egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgát letenni elsősorban annak áll érdekében, aki szeretne külföldön tanulni, szakmai gyakorlatot szerezni vagy épp dolgozni, munkát vállalni vagy akár hosszabb távon letelepedni egy vízumköteles országban. Ezek mindegyikének feltétele a jó nyelvtudás, egy adott eredmény felmutatása, bizonyítása. Tehát ezek mindegyikéhez az IELTS nyelvvizsga lesz a belépőd! Sok előnye van mindamellett, hogy az egész világon elismerik, illetve több ezer felsőoktatási intézményben fogadják el. Tudásod alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgának fog majd megfelelni attól függően, mennyi lesz az elért pontszám. Ha IELTS nyelvvizsga van a zsebedben, azonnal megnyílnak a kapuk előtted.

Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, amelyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást, és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban.

Kattints ide vagy a képre és szerezd meg ezt a remek kézikönyvet Te is>>>

Jó felkészülést és sok sikert kívánunk!

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 


Teszteld magad!

Szeretnéd megnézni, hogy is áll a nyelvtudásod? Az interneten számos teszt és szintfelmérő kering, legyen az IELTS, ESOL vagy épp SELT, de mi összeállítottunk Neked egy remek IELTS szintfelmérőt! Készen állsz? Ide kattintva indítsd a stoppert is, hisz ne feledd, az IELTS nyelvvizsgán, mint sok más vizsgán is, sokszor az időkorlát is már önmagában kihívás! Vágjunk bele >>>

Egy korábbi írásunkban első kézből olvashatsz IELTS nyelvvizsga tapasztalatokról is!

Nyelvvizsga felkészítés

Mielőtt neki ugranál, javasoljuk, hogy hozd ki magadból a lehető legtöbbet, hogy a legmagasabb eredményt tudd elérni, hiszen magasabb pontszámmal lényegesen magasabb esélyekkel indulhatsz el a világban. Ehhez keress egy jó felkészítő tanárt, aki gyorsan és hatékonyan tud felkészíteni a vizsgára, hogy magabiztosan ugorj neki a vizsgának és érd el a kívánt szintet. Keresd bátran Évit, aki ráadásul a segít, hogy a vizsgáztatók szemével is lásd saját magad.

Hasznos eddigi cikkeink, podcast epizódjaink ebben a témában ITT találod, hogy sok további hasznos információval lehess gazdagabb!


Tudtad?

Az IELTS a világ legnépszerűbb nyelvvizsgája, évente több mint 2 millió ember tesz világszerte tanúbizonyságot angol nyelvi szintjéről, hogy nyelvvizsga eredményével a kezében nekivághasson a nagyvilágnak akár továbbtanulási akár letelepedési szándékkal.


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá