Minden Ami Külföld | Lerántjuk a leplet! - vol.5 - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Az ígértük, mosolyt csalunk az arcokra! Játékunkban több nyertes lesz, hogy közelebb vigyük őket az álmaikhoz! Az ötödik NYEREMÉNYT >>>
10 November 2022

Lerántjuk a leplet! – vol.5

Múlt hónapban megjelent blogbejegyzésünkben ígértük, bemutatjuk azon partnereinket, akik ingyenes konzultációt ajánlanak fel azért, hogy Te közelebb kerülhess az álmaid megvalósításához.

Írta: Niki – Minden ami külföld

Az elmúlt napokban már felfedtük felajánlóink nagy részét, Petrát, az új-zélandi bevándorlási ügynököt, majd Nikit, aki mindenben segít, ha Angliába vágysz. Az egyik legkiválóbb szakembert, Bencét, aki nagyon széleskörű tudással rendelkezik a letelepedés és állampolgárság témaköreiben, illetve sokat tud segíteni, ha digitális nomádként szeretnéd tudni hol érdemes céget alapítanod. Tegnap megismerhettük Zsuzsit, aki nemzetközi karriertanácsadóként segíti a munkakeresésed, ma pedig elröppenünk legalább gondolatban a lenyűgöző Mauritiusra, hogy megismerjük Juditot és Ádámot, akik gyerekestől, kutyástól, macskástól települtek át az édeni paradicsomba.

Korábban említettük, hogy összesen öt partnerünk ajánlott fel díjmentes konzultációt, közülük választhat majd a három szerencsés nyertes egyet szabadon és vehet részt az ingyenes konzultáción, hogy felmérhesse lehetőségeit és közelebb kerüljön álmai megvalósításához!

2022. november 15-én a sorsolást követően azonnal értesítjük a nyerteseket. Figyeld a postaládád, hiszen hamarosan megtudod Te leszel-e a szerencsés nyertes! ↓ 

Mauritius

Judit és Ádám szerint ez az édeni sziget az Indiai óceánon Afrika egyik legszebb országa és a legbiztonságosabb is. A digitális nomádok paradicsoma a hihetetlenül kedvező adózási feltételekkel. Egy hely, ahol egész évben nyár van, az óceán télen is fürdésre alkalmas. Csodaszép strandok, partszakaszok, túralehetőségek, megannyi felfedezni való. A család egy éven keresztül kutatott és kereste azt a helyet, ami számukra tökéletes, ahol álmaik beteljesedhetnek. Észak-Írországból álltak tovább, mindenképp naposabb éghajlatot szerettek volna és a költözést Mauritiusra egy cseppet sem bánták meg!

Kultúrsokk?

A sziget igazán nemzetközinek mondható, hiszen a világ különböző tájáról érkeznek ide embereket: német, francia, kínai, amerikai, ausztrál, angol, dél-afrikai és most már magyarokat is! Ez persze leginkább a digitális nomádok miatt van, akik számára a kormány létrehozott egy úgynevezett premium visa-t is.

Mind a helyiek, a betelepültek, mind a turisták nagyon vigyáznak a környezetükre. Persze ez is Afrika, tehát akkor a legszebb, ha látod a báját is, a lepattant buszokkal vagy épp útszéli bódékkal. Ennek ellenére mégis egy tiszta ország, koszt és szemetet alig látni.

Köszönhetően annak, hogy Mauritius angol és francia gyarmat is volt korábban, egész könnyen maradhat az ember az európai szokásainál vagy kedvenc ételeinél, hiszen a nagyobb élelmiszerboltokban (a gyerekeink legnagyobb örömére) például szinte minden európai termék megtalálható. Azért Judit elmondása szerint a helyi specialitásokkal is lassacskán ismerkednek és mauritiusi fogások is kerülnek az étrendünkbe.

Minden ami Mauritius

Ha csak ide utaznál nyaralni, felfedezni, vagy segítségre van szükséged ház illetve lakáskereséssel, autóbérléssel, netán céget alapítanál vagy csak követni szeretnétek, hogy mi minden történik velünk ebben a kicsiny szigetországban, ide kattintva vedd fel Velünk a kapcsolatot. Juditot és Ádámot korábban részletesen kifaggattuk, itt olvashatod a Velük készült interjút, történetüket! >>>


Figyeld a postaládád, hisz a nyerteseket 2022. november 15-én e-mailen értesítjük!


Menj biztosra!

A külföldre tervezés első pillanatától, mikor még csak játszadozol a gondolattal, mi itt vagyunk rengeteg hasznos információval, tanácsokkal, érdekes interjúkkal és élettörténetekkel, hogy a bizonytalanság ne legyen ott veled, mint egy nyomasztó „csomag”.

Ne fogd vissza magad, nézz körül az oldalon és bátran kérj segítséget regisztrált partnereinktől és a célországban élőktől, hisz lényeges, hogy felkészült legyél! Fontos, hogy megfelelően képben legyél még a külföldre való utazás előtt, az adott ország jogi, gazdasági feltételeivel. Ebben nagy segítségedre lehet a „Minden ami külföld” teljes körűen felkészült csapata, akik kivétel nélkül kiváló szakemberek a maguk területén: Jogászok, nyelvtanárok, utazási-, pénzügyi-, szociális-, vagy akár önismereti-, és lelki tanácsadók is várnak szeretettel, hogy tényleg ne érjenek meglepetések. 

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Szólj hozzá