Magyarországot sokféleképpen felfedezheted: gyalogszerrel, a túraútvonalak mentén, két keréken, autót bérelve, de kitűnő módja a pihenésnek az is, ha elmerülsz az egyik csodás termálfürdőben, vagy rácsodálkozol, a kulturális, történelmi emlékekre egy városi séta, vagy múzeumlátogatás alkalmával. Hosszan sorolhatnánk, mik a #mushthave élmények ha idelátogatsz, de azért pár dolgot biztosan nem érdemes kihagyni: a budapesti városnézést, a balatoni fürdőzést, a villányi borkóstolást, a gasztrokülönlegességeket, a túrázást a Dunakanyarban… és még hosszan sorolhatnánk. Mivel kezded?

 • Önismereti mentor

  Kimerültél? Külföldre mész, vagy külföldön élsz? Változásra vágysz? A 21. századi ember elméje tele van trauma emlékekkel, kívülről átvett mintákkal. Ez ismétlődő, fájdalmas helyzetekbe tud minket …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Online IELTS nyelvvizsga felkészítő
  A VIZSGÁZTATÓ szemével szeretnéd látni magad? Szerezz IELTS nyelvvizsgát profi segítséggel! IELTS FELKÉSZÍTÉS >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Sikeres álláskeresés, karrier külföldön
  Hozd ki magadból a legjobbat, képviseld a saját érdekeidet, akár Magyarországon akár külföldön, de szerezd meg az ÁLOM MUNKÁT!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Horvát-magyar fordító, tolmács, üzleti tanácsadó
  Üzleti tolmácsolás, általános, idegenforgalmi, vagy épp üzleti, ipari, jogi szövegek fordítása horvát-magyar nyelven.
  Erre van szükségem! Tovább
 • Álláskeresés, munkaerőközvetítés, önéletrajz készítés

  Munka, Neked! Krisztián cége meghatározó szerepet tölt be a HR-tanácsadói piacon több országban. Tanácsadóik nem csak munkakeresésben, de a megfelelő önéletrajz megírásában is tudnak segíteni, vagy …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Nemzetközi költöztetés, csomagküldés, kisállat szállítás │ EU
  Zökkenőmentes, rugalmas nemzetközi költöztetés, csomagküldés és áruszállítás, kutya és macskaszállítás az Európai Unió országain belül!
  Erre van szükségem! Tovább
 • "Költöznék! De hova menjek?!" - iránymutatás, tanácsadás

  Iránymutatás, tanácsadás, hogy tudd merre indulj Sokan vannak úgy, hogy megszületett az elhatározás: külföldre mennének rövidebb, vagy hosszabb távra, azonban nem feltétlen tudják, merre is induljanak, …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Csomagszállítás, költöztetés, céges áruszállítás, raktározás
  Megbízható kezekben szeretnéd tudni értékeidet az úton? Nemzetközi csomagszállítás, költöztetés, raktározás és céges áruszállítás!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Családkonzulens, gyermekjóléti szakértő
  KÜLFÖLDRE KÖLTÖZÉS? Új iskola? Beilleszkedési nehézségek? Segítő szakember széleskörű tapasztalattal a BOLDOG GYERMEKEKÉRT >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Digitális nomád szakértő, vállalkozás- és adózási tanácsadó
  KÜLFÖLDÖN alapítanál céget? Költöznél? Bence letelepedési és állampolgársági kutató aki segít, hogy JÓ DÖNTÉST HOZZ >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Költözési tanácsadás külföldre költözőknek és hazaköltözőknek
  Egy hatalmas kaland, de megmérettetés is! Amennyi szépsége van a külföldre költözésnek, annyi kihívással és áldozattal is jár!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Vállalkozás támogató, projektmenedzser
  ELŐRÉBB szeretnél jutni a Google találati listáján? SEO vagy közösségi média felületeken való költséghatékony hirdetés, dolgozzunk együtt!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Állampolgársági, letelepedési és adózási tanácsadó
  MÁS ORSZÁGOT választanál? Külföldön alapítanál céget? Bence letelepedési és állampolgársági kutató aki segít, hogy JÓ DÖNTÉST HOZZ >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Magyarországi ügyvédi szolgáltatás | magyar, angol, orosz
  ÜGYVÉDI SZOLGÁLTATÁS >> Az élet bármely területén akadhatnak kihívások! Merj segítséget KÉRNI, egy jó ügyvéd sikerre viheti ügyeidet!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Regisztrált adótanácsadó és coach
  ADÓZÁS, adótanácsadás, bevallások készítése? Optimalizáld céged eredményeit, add felkészült kezekbe céged adóügyeit. Melinda a MEGOLDÁS >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Fejlesztő- és gyógypedagógiai szolgáltatások
  GYERMEKEDNEK tanulási, beilleszkedési problémái vannak? Külföldön kezdenél új életet gyermekeddel? Alexandra segít, KERESD bizalommal!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Média, filmkészítés
  REKLÁMFILM, kisfilm, dokumentum film, PR vagy image film készítése! Nem tudod, hogyan valósítsd meg filmes ötleted? MINDEN AMI film!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Fordító-tolmács,-szinkrontolmács-lektor | olasz, magyar, angol, spanyol
  HIVATALOS fordítani valód van? Külföldi üzleti partnereddel tárgyalnál? Nem szeretnél félreértéseket? EMANUELE a Te embered!
  Erre van szükségem! Tovább

Időjárás

Magyarország éghajlata mérsékelt kontinentális jellegű. Az országban négy jól megkülönböztethető évszak váltakozik. A tavasz általában enyhe, a nyár meleg és napos, az ősz színpompás és kellemes, míg a tél hűvös és a hóesés sem ritka. Az éghajlati különbségek a déli és az északi rész között is érezhetőek lehetnek. A Balaton környéke és a Dél-Alföld híres meleg nyarakról, míg az északi hegyvidék és az Északi-Középhegység télen havas tájakat kínál, amelyek remek lehetőségeket biztosítanak a téli sportok szerelmeseinek.

Költségek

Magyarország a közép-európai régió egyik leginkább megfizethető országa. Az élelmiszerárak és az alapvető szolgáltatások mérsékeltebbek az európai átlagnál, és az átlagbérhez képest a lakhatási költségek viszonylag magasak. Budapest, a főváros, azonban drágább a megélhetés a nagyvárosi élet jellegzetességei miatt.

Sport

Magyarország hosszú és gazdag sporttörténettel büszkélkedhet. Az ország számos sikeres sportolót adott a világnak. Az egyik legnépszerűbb sport a labdarúgás, ahol a magyar futballcsapatok hagyományosan erősek és elismertek. A vízilabda is rendkívül népszerű és sikeres sportág Magyarországon, és a magyar férfi és női válogatottak számos aranyérmet szereztek nemzetközi versenyeken. Emellett a kézilabda, az úszás és az atlétika is népszerű sportágak közé tartozik az országban.

Közlekedés

Magyarországon a közlekedés jól kiépített, vasúthálózat köti össze az ország különböző részeit, és a vonatok kényelmes és hatékony közlekedést biztosítanak városok között. Az autópályák és a főutak jó minőségűek, és lehetővé teszik az autóval történő könnyű közlekedést. A tömegközlekedés is fejlett, különösen Budapest és más nagyvárosokban, ahol a metró, a villamos és a buszok könnyedén elérhetők

Gazdaság

Magyarország gazdasága az elmúlt évtizedekben dinamikusan fejlődött. Az ország egyik fő gazdasági ágazata az ipari termelés, beleértve az autóipart, az elektronikai gyártást és az élelmiszeripart. Az export jelentős szerepet játszik a gazdaságban, és Magyarország Európa egyik legnagyobb autóexportőrévé vált. A turizmus is fontos szerepet játszik a gazdaságban, mivel az ország történelmi városai, természeti látnivalói és gyógyfürdői nagy mértékben vonzzák a látogatókat.